Pași către viață

- Campanie de susținere

Pași către viață este o campanie de susținere parțială a cheltuielilor necesare achiziționării aparatelor de investigații şi tratament pentru cancer din secțiile de oncologie pediatrică ale spitalelor din România.

 

Campania funcţionează sub sloganul "Ţine poveştile copilăriei departe de spital". Organizăm evenimente la care facem limonadă, prăjituri de casă, concerte, ateliere creative pentru a strânge fonduri.

 

Implicarea noastră scade riscul unei noi infecţii ale copiilor trataţi cu doze mari de citostatice.

 

 

Impact

1000

copii

Perioada

Voluntari

2009

-

2016

400

Noi credem că faptele bune, oricât de mici și oricât de puține, puse împreună pot să facă minuni. Evenimentele noastre nu sunt decât gesturi de la oameni mici și mari, care puse împreună s-au concretizat în proiectul ăsta: Pași Către Viață.

 

 

 

Iulian, coordonator proiect

Auzeam despre ideea de a face bine pe la televizor, printr-un articol sau mai vedeam sporadic o scenă prin oraș, dar n-o analizam nici din punctul de vedere al celui care dăruiește, nici al celui care primește. Iulian m-a învățat să privesc oamenii ca fiind, mai întâi de toate, buni, iar de acolo să fac tot posibilul să nu scad din această premisă.

 

Claudia, voluntar

© 2009-2016 Beneva. Toate drepturile rezervate

 

 

 

 

 

 

© 2009-2016 Beneva. Toate drepturile rezervate