Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide
  Pagina actualizata la data de: 20.07.2024
  SKU: 1068022
  Disponibilitate: In stoc
  6,30 Lei
  i h

  Spirtul medicinal este extrem de potrivit pentru utilizarea de catre personalul medical pentru dezinfectarea sanitara si chirurgicala, precum si pentru adulti si copii, folosit fiind pentru igiena mainilor atunci cand calatoresc, dupa mersul in transportul public, dupa joaca, la scoala etc. Fiind ambalat intr-un recipient de 500ml, este gata de utilizare. Dezinfectarea se face rapid. Este eficient pentru dezinfectarea suprafetelor si obiectelor rezistente la alcool. Suprafetele si obiectele tratate pot fi pulverizate sau sterse cu alcool sanitar. Expunerea este de 15 – 60 secunde, dupa care spirtul se usuca pe suprafata iar aceasta ramane curate si dezinfectata.

  Alcoolul sanitar este recomandat ca dezinfectant pentru suprafete cât si în dotarea truselor de prim ajutor. Alcoolul sanitar poate dezinfecta si poate elimina bacteriile si microbii de pe suprafata pielii sau a altor obiecte din casa.

  Actiune: este o formula lipsita de aldehide, fara agenti de oxidare. Contine inhibitor de coroziune – protejeaza suprafetele si obiectele tratate. Expunere este scurta si are o gama larga de actiune. Are activitate virala completa (inclusiv HAV, HBV, VHC, HIV, virus gripal, Herpesvirus, Rotavirus, Enterovirus, Papillomavirus, Polyomavirus). Nu lasa urme pe suprafetele tratate si nu este necesara clatirea dupa tratament.

  Compozitie: etanol de origine agricola denaturat cu tert-butanol, albastru de metilen, apa demineralizata.

  Mod de folosire: este un produs cu activitate bactericida, incluzand activitate tuberculoida, fungicida si virala, pentru igienizarea mainilor in unitati medicale si de sanatate, in comert cu alimente si bauturi, in unitati publice – hoteluri, gradinite, scoli, institutii sociale, caminele de batrani, case de batrani, precum si pentru dezinfectarea chirurgicala a mainilor. Contine o concentratie de alcool de 70%. Spirtul se aplica nediluat. Mainile sunt frecate timp de 30 de secunde pentru efecte bactericide si fungicide si timp de 60 de secunde pentru efectul virusului tuberculoza. Mainile trebuie sa fie bine hidratate pe toata durata expunerii. Dupa finalizarea dezinfectarii, mainile nu se clatesc, iar suprafetele dezinfectate sunt lasate asa sa se usuce.

  Beneficii: este ideal pentru curatarea si dezinfectarea rapida  a unor zone mici, suprafete inaccesibile, echipamente si aparate medicale, obiecte si ustensile. De exemplu, telefoane, mouse, tastaturi, aparate casnice, manerele usilor si ferestrelor etc. Raspuns complet virulent la virusul actual al coronavirus.

  Atentionari: doar pentru uz extern.

  Prezentare: flacon x 500ml.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent