Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Lejer - 20 capsule Antibiotice Iasi

  Producator: Antibiotice Iasi SA
  SKU: 18392872
  Disponibilitate: In stoc
  12,99 Lei
  i h

  Lejer - Confort abdominal

  Atunci când vorbim despre sănătatea sistemului digestiv ne referim la un consum de alimente ce conțîn nutrienți esențiali (glucide, lipide, proteine, fibre, enzime, minerale și vitamine) în cantități corect proporționate, la un stil de viață activ, țînând departe stresul și sedentarismul care duc de cele mai multe ori la tulburări digestive, mai ales ale tranzitului intestinal.

  Încetinirea tranzitului intestinal constă în întârzierea evacuării conținutului mai mult de 3 zile, cu scaun de aspect uscat, având consecințe substanțiale asupra calității vieții de zi cu zi, putându-se manifestă periodic sau permanent, în funcție și de alte tulburări ale aparatului digestiv și ale sistemului nervos vegetativ.

  Lejer capsule este un supliment alimentar cu următoarele compoziții:

  - extract hidroalcoolic uscat de flori de hibiscus (hibiscus sabdariffa) standardizat în min. 5% vitamina C: 120mg/capsulă;

  - extract hidroalcoolic uscat de rădăcina de rubarbă (Rheum palmatum) standardizat în min. 5% reina: 100mg/capsulă;

  - extract hidroalcoolic uscat de rădăcina de ghimbir (Zingiber officinale) standardizat în min. 5% gingerol: 100mg/capsulă;

  - extract hidroalcoolic uscat de frunze de senna (Cassia angustifolia) standardizat în min. 20% senozide: 37,5mg/capsulă.

  Alte ingrediente: agenți de încărcare - celuloză microcristalină, amidon de porumb parțial pregelatinizat, agenți antiaglomeranti: talc, stearat de magneziu; capsulă - hidroxipropilmetilceluloza și coloranți: dioxid de titan, oxid de fier galben. Capsulă este de origine vegetală (hidroxipropilmetilceluloza) și nu conține conservanți.

  Suplimentul alimentar Lejer capsule conține un amestec complex de extracte standardizate de senna și rubarbă, cu efect direct asupra tranzitului intestinal, precum și extracte standardizate de ghimbir și hibiscus, bogat în vitamina C, cu rol de stimulare a peristaltismului intestinal, de activarea sistemelor energetice la nivel celular.

  Extractul de funze de senna standardizat în minim 20% senozide este un stimulent natural al defecației prin creșterea peristaltismului intestinal dar și prin inhibarea absorbției apei și a electrolitilor la nivelul intestinului gros. În consecință, materiile fecale sunt eliminate mult mai ușor, cu o frecvența normală, înlăturând aspectele neplăcute cum ar fi balonarea, flatulență, spasmele locale dureroase. De asemenea, favorizează și procesele de detoxifiere ale organismului.

  Extractul de rădăcina de rubarbă standardizat în minim 5% reina are actinue sinergetică cu extractul de senna, determinând o eficacitate crescută a proprietăților lexative.

  Senozidele și reina fac parte din aceeași clasa de compuși, derivați antrachinonici cu efect benefic asupra intestinului gros, permițând o dezvoltare normală a bacteriilor bune și o reglare fiziologică a tanzitului intestinal. Extractul de rubarbă are și acțiune ușor tonică, stomahica favorizând digestia nutrienților alimentari.

  Extractul de rădăcina de ghimbir standardizat în minim 5% gingerol favorizează procesul de digestie prin stimularea peristaltismului intestinal influențând pozitiv formarea bolului fecal. Ajută la reglarea tranzitului intestinal, reduce senzația de greață, îndepărtează disconfortul abdominal mai ales în caz de exces alimentar, mențînând bună fucționare a întregului proces digestiv.

  Provenind dintr-o sursă naturală, vitamina C din extractul de flori de hibiscus are multiple acțiuni benefice asupra sănătății și calității vieții noastre. Vitamina C promovează absorbția alimentelor prin stimularea sucului gastric, favorizând o mai bună digestie a aliementelor. De asemenea, prezintă proprietăți vasoprotectoare la nivelul capilarelor sanguine de la nivelul inferior al intestinului gros.

  Beneficii:

  - ajută la menținerea sănătății intestinului gros, favorizează procesul natural de formare și eliminare a scaunului;

  - indepărtează disconfortul abdominal instalat în caz de încetinire a peristaltismului intestinal cu dificultăți la evacuarea scaunului;

  - ajută la îndepărtarea efectelor unui proces digestiv lent sau incomplet (balonare, spasme locale, etc);

  - contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a vaselor de sânge.

  Mod de administrare: se poate administra copiilor peste 12 ani, adulților și persoanelor în vârstă, 2 capsule pe zi preferabil seară, cu o cantitate suficientă de apă. Efectul poate apărea după 6-12 ore de la administrare. În cazul în care efectul nu apare, se administrează încă o capsulă în dimineață zilei următoare.

  A nu se administra mai mult de 7-10 zile consecutive. Se repetă la nevoie, după o pauză minimă de o săptămâna. Acest supliment alimentar poate fi utilizat în dietele vegetariene.

  Atentionari: produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată, echilibrată și un stil de viață sănătoasă. Lejer nu se va administra persoanelor cu hipersensibilitate cunoscută la oricare din componentele produsului. A nu se de către copii sub 12 ani, femei însărcinate și/sau care alăptează. Nu se recomandă utilizarea în caz de boli inflamatorii ale intestinului, obstrucție intestinală, dureri puternice abdominale, sângerări hemoroidale, diaree, stări de deshidratare severă. Administrarea îndelungată (mai mult de 10 zile) poate determina pierderi hidroelectrolitice, mai ales a sărurilor de potasiu (hipokaliemie). În caz de insuficientă renală sau cardiacă, diabet zaharat se administrează cu prudență. În acest caz, cereți sfatul specialistului înainte de a lua Lejer. Lejer poate interacționa cu diuretice, anticoagulante, glicozide cardiotonice (digoxin), de aceea se recomandă administrarea cu prudență sau cereți sfatul specialistului. A nu se depăși doză recomandată pentru consumul zilnic. Produsul nu conține substanțe cu potențial alergenic.

  Păstrare: a se păstra la temperaturi de sub 25°C, în ambalajul original. A nu se lasă la îndemână copiilor.

  Prezentare: cutie x 20 capsule.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent