Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  dr phyto colidep solutie orala x 8 flacoane

  Producator: Dr. Phyto
  SKU: 12763267
  Disponibilitate: In stoc
  73,99 Lei
  i h

  COLIDEP® soluție orală este un complex unic cu Lactobacillus reuteri și fitoextracte standardizate, cu eficiență dovedită în calmarea durerilor abdominale funcționale și a colicilor la sugari.

  Indicatii:

  - tratamentul colicilor, la sugari,

  - tratamentul tulburărilor digestive funcționale însoțite de balonare, flatulență,

  - tratamentul afecțiunilor digestive: sindromul intestinului iritabil, colită.

  Beneficii:

  - ameliorează colicile și calmează durerea abdominală,

  - reduce producția de gaze care duc la apariția de colici,

  - diminuează spasmele și reduce balonarea,

  - reglează motilitatea gastrointestinală și elimină gazele intestinale,

  - contribuie la ameliorarea colitei, inclusiv a colitei spastice.

  Compozitie: probiotic Lactobacillus reuteri, fenicul (Foeniculum vulgare), roiniță (Melissa officinalis)/(4:1), mușețel (Matricaria chamomilla)/(1-2:1).

  COLIDEP® soluție orală nu conține zahăr, gluten.

  Lactobacillus reuteri este unul din cele mai studiate probiotice, studiile dovedind acțiunea sa antiinflamatoare și imunomodulatoare. Asigură echilibrul florei intestinale și, pentru că tolerează pH-ul scăzut din stomac, supraviețuiește mai bine decât alți lactobacili, fiind rezistent la multe antibiotice. Modulează răspunsul imun al tractului gastrointestinal și reduce inflamația mucoasei. Astfel, are efect benefic dovedit clinic în tulburări și infecții ale tractului gastrointestinal – gastroenterite, infecția cu Helicobacter pylori etc. În cazul colicilor și al durerilor abdominale funcționale la sugari, eficacitatea L. reuteri este demonstrată clinic, acesta susținând sănătatea sistemului digestiv și ameliorând semnificativ colicile.

  Feniculul are rol carminativ și sedativ împotriva spasmelor gastrointestinale. Semințele conțin un ulei esențial bogat în trans-anetol care acționează asupra musculaturii netede, îmbunătățind motilitatea și progresia alimentelor. Reduce producția de gaze, prevenind meteorismul și durerile abdominale. Are și acțiune bacteriostatică utilă în timpul fermentației intestinale.

  Roinița are acţiune spasmolitică asupra musculaturii netede intestinale datorită efectului antagonist al calciului. Are o acţiune sedativă uşoară, utilă în tratamentul tulburărilor digestive însoţite de iritabilitate şi agitaţie.

  Mușețelul are acțiune antiinflamatoare și spasmolitică la nivelul mucoasei gastrointestinale datorită acțiunii sinergice a uleiului volatil cu flavonoidele. Calmează durerile abdominale cauzate de spasme ale mușchilor tractului digestiv și de aerul excesiv din intestin. Acțiunea antiinflamatoare este datorată flavonoidelor care interacționează cu metabolismul acidului arahidonic, inhibând lipo- și ciclooxigenaza, dar și prezenței polizaharidelor. Flavonoidele au acțiune antispasmodică datorită inhibării AMP ciclic.

  Mod de administrare: se apasă capacul, se agită bine și se administrează suspensia obținută. A se folosi pipeta pentru administrarea produsului. 1 pipetă = 0,61ml.

  • Sugari și copii cu vârste până la 2 ani: conținutul a 3 pipete de două ori pe zi, la o oră distanță de mese. În cazuri de episoade mai intense de colici, se recomandă administrarea conținutului a 3 pipete de 3 ori pe zi.

  • Copii cu vârste peste 2 ani și adulți: un flacon pe zi, la o oră distanță de mese.

  Prezentare: cutie x 8 flacoane.

   

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent