Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Dr. Phyto Ferrodep sirop - 150ml

  Producator: Dr. Phyto
  SKU: 12763010
  Disponibilitate: In stoc
  45,99 Lei
  i h

  Ferrodep® sirop conține o combinație de fier în formă de pirofosfat micronizat și dispersabil, pidolat de zinc și un complex de vitamine și minerale, cu acțiune eficientă în prevenția și corectarea anemiei feriprive.
  Este necesară suplimentarea cu fier după primele 6 luni de viață, perioadă cu cel mai alert ritm de creștere, când rezervele de fier se epuizează rapid.

  Indicatii:

  - prevenția și corectarea anemiei feriprive,

  - corectarea carențelor nutriționale,

  - perioada de creștere și dezvoltare a copilului.

  Beneficii:

  - contribuie la acoperirea carențelor de fier,

  - asigură o biodisponibilitate crescută (98-100%),

  - asigură o stabilitate crescută în sucul gastric și o absorbție lentă,

  - contribuie la suplimentarea cu vitamine și minerale a organismului,

  - contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ,

  - contribuie la formarea hematiilor și hemoglobinei,

  - menține funcția imunitară normală.

  Compozitie: Fe-P80E – pirofosfat de fier microîncapsulat, Pido-Zinc®, cupru, vitamine C, B2, B6, B12, acid folic.

  Ferrodep® sirop nu conține zahăr, gluten și lactoză.

  Fe-P80E este un pirofosfat de fier micronizat până la atingerea dimensiunii de particule fine, mai mici decât în pirofosfatul obișnuit, și dispersabil, amestecat cu emulgatori (esteri poliglicerici ai acizilor grași, P-80E), pentru a preveni reaglomerarea și precipitarea. Astfel, se asigură o biodisponibilitate crescută și o cantitate de fier constantă la fiecare administrare. În plus, nu provoacă iritații, nu lasă gust neplăcut și este absorbit lent în intestinul subțire. Fierul contribuie la formarea globulelor roșii și a hemoglobinei, la transportul normal al oxigenului în corp, la funcționarea normală a sistemului imunitar și la metabolismul energetic normal.

  Vitamina C este implicată în procesul de absorbție, transport și depozitare a fierului. Are un rol important în absorbția fierului la nivel intestinal transformând fierul feric în forma lui feroasă, astfel producând un complex ușor absorbabil fier-acid ascorbic. Stimulează sinteza feritinei și ajută la depozitarea fierului în celule.

  Cuprul are proprietăți antioxidante și imunostimulatoare. Întrucât aportul de fier și zinc poate reduce cantitatea de cupru, este nevoie ca acest mineral să fie integrat corespunzător: un aport adecvat de cupru este necesar pentru metabolismul normal al fierului și pentru formarea de globule roșii.

  Pido-Zinc®, mineral cu acțiune imunomodulatoare și antiradicală. Contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, a metabolismului micro- și macronutrienților, susține în mod natural funcția cognitivă și vederea, contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și la procesul de diviziune celulară. Pidolatele sunt săruri ale acidului pidolic, un aminoacid prezent în mod natural în diferite țesuturi cu importante funcții fiziologice, printre care creșterea disponibilității mineralului pe care îl transportă. Pido-Zinc® asigură biodisponibilitate și toleranță crescute.

  Vitaminele din grupa B (B2, B6, B12) și acidul folic: Vitamina B2 contribuie la creșterea capacității de a lega fierul și cantității de feritină serică. Are rol antioxidant și în producerea de energie. B6 participă la maturarea globulelor roșii și contribuie la menținerea funcției imunitare normale. Vitamina B12 este implicată în producția de globule roșii, în funcția neurologică și în menținerea unui status nutrițional bun pentru sistemul imunitar. B12 activează acidul folic: fundamental în a preveni alterarea globulelor roșii din sânge.

  Mod de administrare:

  Prevenția carențelor de fier:

  Sugari 6 luni-1 an: 5ml o dată pe zi, înainte de masa principală.

  Copii 1-7 ani: 7,5ml o dată pe zi, înainte de masa principală.

  Copii 7-12 ani: 10ml o dată pe zi, înainte de masa principală sau conform recomandării medicului.

  Se recomandă administrarea pe o perioadă de minim 3 luni.

  Corectarea deficitului de fier:

  Sugari 6 luni-1 an: 10ml o dată pe zi, înainte de masa principală.

  Copii 1-7 ani: 15ml o dată pe zi, înainte de masa principală.

  Copii 7-12 ani: 20ml o dată pe zi, înainte de masa principală sau la recomandarea medicului.

  Prezentare: flacon x 150ml.

   

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent