Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  carpicon crema cu propolis x 50ml elzin plant

  Producator: Elzin Plant
  SKU: 11701112
  Disponibilitate: In stoc
  22,00 Lei
  i h

  Produs natural obţinut din extract de propolis, extract uleios din răşină de conifere, ceară de albine, apă distilată.

  Ingredientele folosite în obţinerea acestei creme îşi potenţează reciproc acţiunile, producând un puternic efect sinergic benefic organismului uman. Se cunosc foarte bine acţiunile şi utilizările propolisului în medicina umană şi în industria cosmetică dintre care enumerăm câteva: acţiune antimicrobiană (verificată pe 16 tulpini bacteriene), antifungică, antioxidantă, regeneratoare tisulară, antiinflamatoare, uşor anestezică, imunostimulentă. S-a semnalat de asemenea acţiune antitumorală a propolisului datorită prezenţei quercetinei, acidului cafeic şi clerodan diterpenoidului. Acesta din urmă s-a dovedit a avea efect citostatic selectiv asupra celulelor tumorale.

  Se cunosc din antichitate efectele benefice ale răşinii de conifere, din care s-au făcut atât extracte cât şi creme şi unguente. Ceara galbenă de albine nepurificată folosita din antichitate pentru proprietăţile sale curative în special în afecţiuni cutanate fiind şi azi larg folosită pentru prepararea unor unguente şi balsamuri, are o puternică acţiune antioxidantă, antiinflamatoare, antiseptică. Crema are un intens efect protector, tonifiant, emolient, hidratant, reconfortant, vitaminizant şi curativ în afecţiuni cutanate.

  Produs natural ce poate fi utilizat ca adjuvant în tratarea afecţiunilor reumatice, artritelor, varicelor, arsurilor provocate de agenţi termici, chimici, radiaţii solare şi cobalto-terapie, hemoroizi externi, fisuri anale, deosebit de eficient contra acneei juvenile, a vergeturilor. Ameliorează de asemenea circulaţia periferică eliminând senzaţia de membre reci. După aplicaţia cremei printr-un uşor masaj în cazul artritelor se recomandă 10-15 minute de mişcare. În cazul plăgilor, arsurilor, ulcerului varicos se face toaleta plăgii după care se aplică crema în strat subţire şi se protejază cu un pansament steril. Crema este deosebit de eficientă în tratarea muşcăturilor de ţânţari, păienjeni, a înţepăturilor de albine. Fiind un produs natural, nu are efecte secundare, el potenţează efectul altor medicamente, caz în care trebuie consultat medicul dumneavoastră.

  Compozitie: propolis, extract uleios din răşină de conifere, ulei esential de brad, ulei esential de lavanda, ceară de albine, apă distilată.

  Mod de utilizare: aplicaţii locale sau masaj de două ori pe zi.

  Precauţii: a nu se lăsa la îndemana copiilor. Dacă apar efecte neplacute, consultaţi medicul sau farmacistul. A nu se utiliza de persoanele care au alergie la unul din ingrediente. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. A se păstra la loc răcoros şi uscat la temperatura de 15-25ºC.

  Prezentare: tub x 50ml.

   

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent