Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Eubiotic forte - 10 capsule Labormed

  Producator: Labormed
  SKU: 16278023
  Disponibilitate: In stoc
  27,99 Lei
  i h

  Eubiotic® Forte - o combinație din cele mai recomandate tulpini probiotice din lume, pentru prevenirea dezechilibrului florei intestinale în timpul tratamentului cu antibiotic.

  Beneficii: inhibă efectele patogene ale anumitor microorganisme și/sau ale toxinelor acestora - Clostridium difficile (principalul microorganism care produce diareea asociată consumului de antibiotice); Vibrio cholera (bacterie producătoare de toxine, responsabilă de apariția diareei); alte bacterii și microorganisme cauzatoare de infecții digestive (E-coli, Salmonella, Shigela, Helicobacter Pylori).

  Indicatii: adulților și copiilor peste 6 ani, în tratament cu antibiotic. În cazul infecțiilor digestive, Eubiotic Forte are un dublu rol:

  - de inhibare a efectelor patogene ale microbilor cauzatori de infecții digestive;

  - de prevenire a efectelor secundare antibioterapiei prescrise ca tratament al infecțiilor digestive (dacă este cazul).

  Compozitie: Saccharomyces cerevisae var. boulardii și Lactobacillus Rhamnosus GG, 5 x 109UFC.

  • Saccharomyces cerevisiae var. boulardii este un microorganism viu (o tulpină de drojdie) non-patogenic, non sistemic, cu proprietăți protectoare asupra florei intestinale. Colonizează rapid intestinul, supraviețuiește acidității gastrice și nu alterează flora intestinală normală. Unul dintre principalele mecanisme de acțiune ale Saccharomyces cerevisiae var. boulardii îl reprezintă inhibarea efectelor patogene ale anumitor microorganisme și/sau a toxinelor acestora, legându-se direct de agenții patogeni - Clostridium difficile (principalul microorganism care produce diareea asociată consumului de antibiotice) și Vibrio cholera (bacterie producătoare de toxine, responsabilă de apariția diareei).

  • Lactobacilus rhamnosus GG este cea mai documentată bacterie probiotică din lume, peste 1000 de publicații științifice și 300 de studii clinice demonstrându-i beneficiile. Este una dintre tulpinile de Lactobacilli care sunt prezente în mod natural în flora intestinală, dovedind proprietăți bune de aderare și de colonizare, precum și capacitate de inhibare a agenților microbieni patogeni. Toleranța la condițiile gastrointestinale, cum ar fi mediul acid din stomac și secrețiile biliare, este superioară altor bacterii lactice.

  Mod de administrare: 1 capsulă/zi în timpul tratamentului cu antibiotice și încă 5 zile după terminarea tratamentului. Administrarea se va face la 2-3 ore după antibiotic.

  Deoarece produsul conține microorganisme vii, nu trebuie combinat cu băuturi sau alimente foarte fierbinţi (peste 50°C), foarte reci sau cu alcool etilic.

  Prezentare: cutie x 10 capsule.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent