Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Extravalerianic Cardio - 30 capsule moi Biofarm

  Producator: Biofarm
  SKU: 7507257
  Disponibilitate: In stoc
  45,00 Lei
  Prețul tău: 31,00 Lei
  i h

  Extravalerianic Biofarm® CARDIO, prin ingredientul său activ, isovaleratul de mentil în mentol, are acţiune ușor vasodilatatoare datorită stimulării receptorilor senzoriali de la nivelul mucoasei bucale, urmată de eliberarea endorfinelor și encefalinelor, o categorie de substanțe care generează o stare de relaxare și calm. Vasele de sânge se dilată ușor, menţinând în limite normale fluxul sangvin la nivelul inimii. Astfel, Extravalerianic Biofarm® CARDIO contribuie la menţinerea sănătăţii în suprasolicitările de natură psihogenă ale cordului și ale organismului. Mentolul din compoziție induce o stare de calm asupra sistemului nervos, contribuie la acțiunea benefică asupra sistemului cardiovascular, activează centrul respirator și saturează cu oxigen țesuturile, rezultând o ușurare imediată a respirației. Prin forma sa de prezentare şi prin administrarea sublinguală, Extravalerianic Biofarm® CARDIO are efect rapid, starea de bine instalându-se în maximum 5 minute de la administrare. De asemenea, isovaleratul de mentil în mentol contribuie la ameliorarea senzaţiilor neplăcute apărute la utilizarea mijloacelor de transport (automobil, vapor, avion). Extravalerianic Biofarm® CARDIO este un produs ideal pentru un flux sangvin normal al inimii, contribuind la menținerea sănătății în suprasolicitările de natură psihogenă ale cordului și ale organismului în ansamblu.

  Compozitie: o capsulă moale conţine masă gelatinoasă (gelatină, apă purificată, glicerol, conservant - p-hidroxibenzoat de metil), 100mg soluţie de isovalerat de mentil în mentol, agent de încărcare (ulei de măsline rafinat), antioxidant (acetat de DL-alfa tocoferil).

  Mod de administrare: adulţi - câte o capsulă moale de 1-2 ori pe zi, la nevoie. Capsula moale se înghite cu puţină apă sau, pentru un efect rapid, se ţine sub limbă pentru eliberarea conţinutului.

  Precauţii: produsul nu trebuie utilizat de către persoanele alergice la isovalerat de mentil în mentol sau la oricare dintre celelalte ingrediente ale produsului. La persoanele sensibile la isovalerat de mentil în mentol, precum şi la administrarea în exces sau pe o perioadă îndelungată, isovaleratul de mentil în mentol poate determina greaţă, ameţeală, lăcrimarea ochilor. În aceste situaţii se recomandă întreruperea administrării şi consultarea medicului sau farmacistului.

  Atenţionări: suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A se consuma, de preferință, înainte de data expirării înscrisă pe ambalajul produsului. Nu aruncaţi niciun supliment alimentar pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să aruncaţi suplimentele alimentare pe care nu le mai folosiţi. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului. Condiţii de păstrare. A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original.

  Prezentare: cutie x 30 capsule moi.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent