Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  fares biomicin x 15 capsule

  Producator: Fares
  SKU: 11708171
  Disponibilitate: In stoc
  23,00 Lei
  i h

  Antibacterian natural. Produs pe bază de uleiuri esențiale ce combate afecțiunile bacteriene care apar la nivelul pielii, al aparatului respirator și digestiv.

  Sigur pentru flora intestinală. Datorită compoziției bogate în uleiuri, capsulele Biomicin nu atacă flora intestinală. Administrarea repetată nu produce rezistență. 

  Beneficii:

  - contribuie la eliminarea microorganis-melor potențial patogene din tractul respirator, digestiv, urinar și de la nivelul pielii;

  - ajută fluidificarea şi eliminarea secreţiilor mucoaselor tractului respirator.

  Compozitie: ulei de floarea soarelui; ulei esenţial de ti-tree (Melaleuca alternifolia aetheroleum); ulei esenţial de cuişoare (Caryophylli floris aetheroleum).

  Uleiul esenţial de ti-tree se extrage din frunzele unui arbore din genul Melaleuca, nativ din Australia. În timpul celui de-al doilea Război Mondial a fost inclus în trusele militare de prim-ajutor pentru trupele care luptau în zonele tropicale. Uleiul esenţial de ti-tree prin componentele sale (1,8-cineol, terpinen-4-ol, a-terpineol) contribuie la eliminarea microorganismelor potenţial patogene atât de la nivelul pielii cât şi a mucoaselor.

  Uleiul esenţial de cuişoare este mult utilizat datorită eugenolului din compoziţia sa, care contribuie la eliminarea microorganismelor potenţial patogene, fiind recunoscut și pentru capacitatea sa de reducere a iritațiilor și a disconfortului de la nivelul gurii, gingiilor și dinților. De asemenea, are efect antibacterian cu spectru larg (pe bacterii gram pozitive şi gram negative), antiviral, antifungic, antihelmintic, antiinflamator, antispastic, carminativ, stimulent general, antinevralgic, anestezic local, anticoagulant.

  Mod de administrare:

  • Copii 7-14 ani: 1 capsulă de 2 ori pe zi, la o oră după masă.

  • Copii peste 14 ani şi adulţi: 1 capsulă de 3 ori pe zi, la o oră după masă. La nevoie se pot administra 4 capsule pe zi.

  Durata unei cure este de 10-30 zile. Administrarea se poate relua după o pauză de 2 săptămâni.

  Atentionari: nu se recomandă în caz de ulcer gastro-duodenal activ, gastrită acută, femeilor însărcinate, mamelor care alăptează şi copiilor sub 7 ani. Evitaţi supradozarea sau abuzul.

  Asocieri recomandate: pentru eliminarea disconfortului respirator capsulele Biomicin-A14 se pot asocia cu capsulele Biosept-A5, sau cu tinctura Biosept-A4, sau cu produsele din trusa Hapciu, sirop Plantusin-R8,R9, sau sirop Plantusin Forte-R25, R18, ceai Plantusin-R1, sau ceai Uşurarea respiraţiei-R17 sau ceai P-pulmonar-R14.

  Pentru eliminarea disconfortului la urinare capsulele Biomicin-A14 se pot asocia cu capsule Diurosept-U68 şi ceai Diurosept-U60/U62, sau tinctură Diurosept-U69, sau capsule Biosept-A5. Dacă este nevoie de o cură de lungă durată recomandăm administrarea capsulelor Biomicin-A14 timp de două săptămâni, apoi a capsulelor Biosept-A5 timp de o lună, urmate de o cură de întreţinere de trei luni cu capsule Diurosept-U63. La acestea recomandăm asocierea ceaiului Diurosept-U60/U62, pe tot parcursul curei.

  Pentru eliminarea microorganismelor potențial patogene de la nivelui pielii și a gingiilor recomandăm administrarea capsulelor Biomicin-A14, 3 capsule pe zi, timp de 5 zile, iar extern se aplică local soluţia Biomicin-A2, de 5-6 ori pe zi.

  Prezentare: cutie x 15 capsule.  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent