Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Fares Biomicin Urinar - 15 Capsule

  Producator: fares
  SKU: 16270255
  Disponibilitate: In stoc
  24,00 Lei
  Prețul tău: 21,60 Lei
  i h

  Fares Biomicin Urinar capsule

  Formulă originală din 3 uleiuri esenţiale cu acţiune demonstrată pe germenii de la nivelul tractului urinar. Uleiurile esenţiale folosite în compoziţia capsulelor moi sunt riguros caracterizate botanic şi biochimic (cu o compoziție bine definita a principiilor active majoritare) ce asigură efect crescut şi reproductibil. Efect şi absorbţie rapidă datorită compoziţiei din uleiurile esenţiale.

  Prin dozarea bine studiată s-a obținut efectul sinergic al uleiurilor esenţiale din componența complexului fitoterapeutic. Produsul se adresează persoanelor cu infectii urinare de cauză bacteriană (cu E. Coli; Klebsiella, Enterobacter, Enterococi, Pseudomonas, Acinetobacter, Proteus). Eficiența de 95,45% ca unic tratament pentru negativarea germenilor de la nivelul tractului urinar. Evaluarea eficienței produsului s-a realizat în colaborare cu medici specialiști de medicina internă și de familie.

  După 7 zile de tratament cu Biomicin Urinar s-a obținut:

  - dispariţia disuriei (disconfort la urinare) la 71.43% şi ameliorare la 28,57% pacienţi;

  - dispariţia polakiuriei (urinari frecvente) la 65.9% şi ameliorare la 34.1% pacienţi dispariţia sensibilităţii dureroase în abdomenul inferior la 86.84% şi ameliorare la 13.16% pacienţi;

  - efectul terapeutic clinic s-a instalat în medie la 3 zile și jumătate;

  - toți pacienții au prezentat complianță bună la tratament.

  Biomicin Urinar nu afectează flora intestinală și nu are efecte secundare hepatice. Produs 100% natural, fara excipienţi ce asigură o biodisponibilitate optimă.

  Beneficii:

  - eficiență de 95,45% ca unic tratament pentru negativarea germenilor de la nivelul tractului urinar;

  - in 7 zile se obține negativarea germenilor în urocultură;

  - antibacterian puternic prin acțiunea sinergică a celor 3 uleiuri esențiale din compoziția produsului.

  Compozitie: ulei vegetal de floarea soarelui 150mg, ulei esenţial de şovârv (Origani aetheroleum) 90mg, ulei esenţial de scorţişoară (Cinnamomi aetheroleum) 5mg, ulei esenţial de cimbru (Thymi aetheroleum) 5mg. Învelișul capsulei este pe bază de gelatină din pește.

  Sovârvul conţine un ulei esenţial bogat în carvacrol şi timol, ceea ce îl face unul dintre cele mai studiate uleiuri esențiale pentru problemele urinare.

  Scorţişoara conţine un ulei esenţial bogat în aldehidă trans-cinamică şi eugenol cu proprietati antiseptice.

  Uleiul de cimbru este bogat in timol cu acţiune de apărare a organismului împotriva microorganismelor, având un spectru foarte larg.

  Mod de administrare:

  • Copii 10-14 ani: câte 1 capsulă de 2 ori pe zi, la 1 oră după masă.

  • Copii peste 14 ani şi adulţi: câte 1 capsulă de 3 ori pe zi, la 1 oră după masă.

  Durata unei cure este de 10-15 zile. La recomandarea medicului se pot administra 3-4 capsule pe zi, timp de 20 de zile. Administrarea se poate relua după o pauză de 2 săptămâni.

  Atentionari: nu se recomandă în caz de ulcer gastro-duodenal, gastrită, copiilor sub 10 ani. Nu se administrează pe stomacul gol.

  Sarcina si alaptare: nu se recomandă femeilor însărcinate datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine. Nu se recomandă mamelor care alăptează datorită faptului că substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui.

  Efecte secundare si interactiuni: acest produs se poate utiliza concomitent cu medicamentele. La dozele recomandate nu au fost semnalate interacţiuni şi efecte secundare.

  Prezentare: cutie x 15 capsule.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent