Cautati
Cautati

Fares Biosept sirop cu fructoza mami si bebe - 100ml

Producator: Fares
SKU: 16279426
Disponibilitate: In stoc
27,78 Lei
i h

Sirop conceput pentru sugari. Combinație naturală de plante cu efect sigur, dar cu acțiune blândă, pentru sugari. Conține lichen de piatră, frunze de măslin, turmeric și trifoiște de baltă. Ingrediente naturale asimilate cu ușurință de către organism. Este îndulcit cu fructoză extrasă din fructe. Fără îndulcitori artificiali. 

Luptă împotriva virusurilor respiratorii. Plantele medicinale din compoziția siropului elimină agenții patogeni de la nivelul sistemului respirator. Fluidifică secrețiile bronșice, favorizând expectorația. Contribuie la menținerea imunității.

Protejează flora intestinală. Plante selectate  pentru a proteja flora intestinală. Toleranță gastrică bună, eficiență  confirmată clinic.

Administrare sigură și ușoară datorită seringii dozatoare. Supliment alimentar.

Beneficii:

- susţine eliminarea microorganismelor potenţial patogene din organism, reducând disconfortul creat de prezenţa acestora;

- contribuie la menţinerea imunităţii naturale a organismului;

- contribuie la reducerea iritaţiilor mucoaselor tractului respirator;

- ajută la fluidizarea, colectarea şi eliminarea secreţiei bronşice;

- susţine reglarea temperaturii corpului;

- administrările repetate nu produc rezistență.

Compozitie: sirop de fructoză, apă, extracte de plante, în proporţie variabilă: lichen de piatră (Lichen islandicus), frunze de măslin (Oleae folium) 2%, turmeric (Curcumae longae rhizoma), extract total de trifoişte de baltă (Menyanthidis folium) 0,2% - min. 20%, antioxidant: vitamina E.

 Lichenul de piatră, datorită cantităţii mari de mucilagii din compoziţie care formează pe suprafaţa mucoaselor un strat protector și a acidului usnic, este foarte util pentru a calma iritaţiile membranelor mucoase ale tractului respirator ajutând la înlăturarea disconfortului de la nivelul acestora.

 Frunzele de măslin sunt confirmate ştiinţific prin numeroase studii ca având efect de reducere a numărului micro-organismelor potenţial patogene. S-a evidenţiat eficienţa lor asupra germenilor care invadează frecvent tractul digestiv, respirator sau urinar, datorită oleuro-peinelor care au capacitatea de a pătrunde prin învelişul lipoproteic al acestora. Frunzele de măslin cresc imunitatea prin stimularea directă a producţiei de fagocite.

 Turmericul, cunoscut ca un condiment şi colorant oriental, susţine eficient reducerea iritaţiilor de la nivelul mucoaselor respiratorii şi contribuie la eliminarea microorganismelor potenţial patogene din organism.

 Trifoiştea de baltă, datorită acidului cafeic, acidului clorogenic şi flavonoidelor din compoziţie, contribuie la reducerea iritaţiilor şi a temperaturii corpului.

Mod de administrare:

• Sugari şi copii mici 1 lună-3 ani: câte 0,5ml/kg corp de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de masă, conform schemei de mai jos:

- 1-2 luni (4-5kg): 2ml;

- 3-6 luni (6-8kg): 3-4ml;

- 7-12 luni (9-10kg): 4,5-5ml;

- 1-3 ani (11-15kg): 5-7,5ml.

Durata unei cure obişnuite este de 5-15 zile.

Atentionari: nu se recomandă în caz de diabet, hiper-sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Efecte secundare si interactiuni: la dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare sau interacţiuni cu medicamente.

Asocieri recomandate: Acest sirop se poate asocia cu ceai de soc si macese.

Prezentare: flacon x 100ml.

0.0 0
Scrie propria ta recenzie Inchide
*
*
  • Rău
  • Excelent