Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Fares Colon Sanatos - 63 Capsule

  Producator: fares
  SKU: 12758224
  Disponibilitate: In stoc
  25,50 Lei
  Prețul tău: 22,95 Lei
  i h

  Fares Colon Sanatos Capsule

  Reduce simptomele sindromului de colon iritabil

  Conține 8 plante și extracte uscate din plante cu rol în stimularea tranzitului intestinal. Protejează mucoasa intestinală, reducând treptat disconfortul.

  Beneficii:

  - combate probleme digestive cu substrat nervos;

  - menține o floră intestinală normală, datorită conținutului de frunze de măslin;

  - reglează peristaltismul intestinal;

  - carminativ (ajută eliminarea gazelor intestinale);

  - calmant.

  Compozitie: frunze de măslin (Oleae folium), mentă (Menthae herba) 55,5mg; volbură (Convolvuli herba); extract uscat de rădăcină de valeriană (Valerianae radix) standardizat în min. 20% valtraţi; extract uscat de sunătoare (Hyperici herba) standardizat în min. 0,3% hipericină 37mg; rizomi de obligeană (Calami rhizoma); flori de lavandă (Lavandulae flos); scorţişoară (Cinnamomi cortex). Învelişul capsulei este pe bază de gelatină animală.

  • Frunzele de măslin simbolul păcii şi al longevităţii, au fost folosite prima dată în Egiptul antic, ca un puternic apărător împotriva îmbolnăvirilor. Susţin buna funcţionare a tubului digestiv, contribuind la menţinerea microflorei intestinale normale.

  • Menta are acţiune de reducere a contracturilor musculaturii netede a intestinului si favorizează eliminarea gazelor. Mentolul din uleiul volatil, produce o diminuare a capacităţii senzoriale a mucoasei gastrice, înlăturând senzaţia de greaţă și eructaţiile. 

  • Volbura se mai numeşte şi rochiţa rândunicii. Ajută peristaltismul intestinal, determinând evacuarea conţinutului intestinal cu un scaun unic, neînsoţit de fenomene secundare. 

  • Valeriana are acţiune sedativă şi relaxantă atât asupra sistemului nervos cât şi asupra musculaturii netede, fiind utilă pentru persoane hipersensibile, care reacţionează disproporţionat la stimuli. 

  • Sunătoarea este cunoscută pentru capacitatea sa de a menţine echilibrul emotional şi de îmbunătăţire a digestiei la nivel hepatic. 

  • Obligeana este calmantă, liniştitoare şi carminativă, fiind folosită pentru eliminarea disconfortului abdominal în special cu determinism psiho-emoţional.

  • Lavanda cunoscută pentru efectul ei relaxant şi calmant, este utilizată pentru stări de hiperexcitabilitate nervoasă şi pentru combaterea balonării şi a contracturilor musculaturii netede a intestinelor. 

  • Scorţişoara unul dintre cele mai cunoscute şi folosite condimente, stimulează apetitul, elimină senzaţia neplăcută de greaţă şi balonare. Elimină eficient disconfortului abdominal cauzat de excesul de gaze.

  Mod de administrare: 1 capsulă de 3 ori pe zi, după masă. Dacă este nevoie de un efect mai puternic se pot  administa până la 6 capsule pe zi, conform recomandării medicului sau a farmacistului.

  Durata curei: 3 luni. Cura se poate repeta după o pauză de o lună.

  Atentionari: nu se recomandă copiilor sub 10 ani şi în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.

  Sarcina si alaptare: nu se recomandă femeilor însărcinate datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine. Nu se recomandă mamelor care alăptează datorită faptului că substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui.

  Efecte secundare si interactiuni: la dozele recomandate nu au fost semnalate interacţiuni şi efecte secundare. Lipsit de reacții adverse. Acest produs 100% natural acționează direct asupra colonului. Folosirea pe termen lung nu produce efecte adverse asupra organismului.

  Asocieri cu alte produse Fares: pentru eliminarea disconfortului digestiv cu substrat nervos produsul se poate asocia cu ceai Colon sănătos sau ceai D-digestiv. Pentru o mai bună adaptare la stres şi obţinerea unei stări de calm şi relaxare se pot face în paralel cu administrarea capsulelor Colon Sănătos cure alternative de câte 3 luni cu capsule Confort emoţional şi capsule Antistres.

  Prezentare: cutie x 63 capsule.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent