Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  fares diurosept x 63 capsule

  Producator: Fares
  SKU: 12760586
  Disponibilitate: In stoc
  30,00 Lei
  i h

  Merişoarele, frunzele de măslin şi fructele de ienupăr contribuie la apărarea organismului împotriva agenţilor externi

  Beneficii:

  - fructele de ienupăr contribuie la sănătatea rinichilor;

  - frunzele de măslin alături de fructele de ienupăr contribuie la buna funcţionare a tractului urinar şi susţin funcţia excretoare a rinichilor;

  - merişoarele, frunzele de măslin şi fructele de ienupăr contribuie la apărarea organismului împotriva agenţilor externi;

  - fructele de afin aduc un efect antioxidant.

  Compozitie: extract uscat de fructe de merişor (Vitis idaeae fructus) standardizat în min.30% proantocianidine 200mg; fructe de ienupăr (Juniperi fructus) 60mg; extract uscat de frunze de măslin (Oleae folium) standardizat în min.10% oleuropeină 40mg; cuişoare (Caryophylli flos) 40mg; călţunaşi (Tropaeoli herba) 40mg; fructe de afin (Myrtilli fructus) 20mg.

  Fructele de merişor împiedică eficient dezvoltarea microorganismelor potenţial patogene în tractul urinar (prin acid benzoic, lignani şi flavonoide) şi prezintă efect diuretic (prin flavone şi saponine). Oamenii de ştiinţă din Finlanda au verificat efectul fructelor de merişor de a reduce numărul microorganismelor Escherichia coli în tractul urinar, împiedicând aderarea lor la mucoasa căilor urinare, astfel contribuind la evitarea disconfortului cauzat de acţiunea acestora pe termen lung. 

  • Fructele de ienupăr acționează cu precădere la nivelul tractului urinar, au proprietăţi diuretice, susținând buna funcţionare a rinichilor şi a vezicii urinare.

  Cuişoarele și frunze de măslin sunt utilizate în special pentru capacitatea lor de a reduce numărul microorganismelor potenţial patogene. 

  • Călţunaşii, cunoscuţi şi cu denumirea de „condurul doamnei”, se cultivă atât ca plantă ornamentală cât şi ca plantă medicinală. Frunzele şi florile au gust piperat şi se folosesc crude în salate. Întreaga plantă este utilă în cazul disconfortului apărut la nivel genito-urinar. 

  • Afinele, prin proantocianidine, exercită o acțiune similară fructelor de merișor. În plus acidifiază urina, creând un mediu nefavorabil dezvoltării germenilor potenţial patogeni.  

  Mod de administrare: 

  Copii 6-14 ani: câte 1 capsulă de 2 ori pe zi, între mese.

  • Copii de peste 14 ani şi adulţi: câte 1 capsulă de 3 ori pe zi, între mese.

  Dacă se doreşte un efect mai puternic se  pot administa până la 6 capsule pe zi, la recomandarea specialistului. Durata unei cure este de 3-6 săptămâni. Cura se poate repeta după o pauză de 2 săptămâni.

  Atentionari: nu se recomandă copiilor sub 6 ani (efectele asupra copiilor mici sunt insuficient studiate) şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

  Sarcina si alaptare: femeile însărcinate şi mamele care alăptează pot lua câte 1 capsulă de 3 ori pe zi timp de 4-5 zile sau la nevoie. Substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui.

  Efecte secundare si interactiuni: la dozele recomandate nu au fost semnalate interacţiuni şi efecte secundare.

  Asocieri recomandate: pentru stimularea diurezei acest produs se poate asocia cu ceai Diurosept si pentru menţinerea sănătăţii aparatului urinar produsul se poate asocia cu capsule moi Biomicin Urinar sau cu capsule Biosept.

  Prezentare: cutie x 63 capsule.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent