Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Fares Helicostop - 63 capsule vegetale

  Producator: Fares
  SKU: 16275987
  Disponibilitate: In stoc
  42,78 Lei
  Prețul tău: 38,50 Lei
  i h

  Fares Helicostop

  Elimină bacteria Helicobacter pylori. Rășina de mastic s-a dovedit a fi eficientă în eradicarea acestei bacterii. De asemenea, produsul conține o plantă cu rol în inhibarea dezvoltării Helicobacterului de la nivel gastroduodenal. Calmează și protejează mucoasa gastrică. Lichenul de piatră și mugurii de plop conțin principii active cu rol în calmarea iritațiilor mucoasei gastrice și a tubului digestiv. Produsul nu distruge flora bacteriană a intestinului. Helicostop are eficiență confirmată clinic în 80% dintre cazuri. Administrarea repetată nu produce rezistență.

  Beneficii:

  - contribuie la eliminarea microorganismului Helicobacter pylori;

  - contribuie la calmarea iritaţiilor mucoasei gastrice;

  - ajută la reducerea disconfortului gastric cauzat de prezenţa Helicobacter pylori.

  Compozitie: extract uscat din rizomi de Hydrastis canadensis standardizat în min. 10% sulfat de berberină 392mg, muguri de plop (Populi gemma), extract uscat din răşină de mastic (Pistacia lentiscus) 34,3mg, lichen de piatră (Lichen Islandicus), ulei esenţial de cuişoare (Caryophylli floris aetheroleum). Învelişul capsulei este pe bază de gelatină animală.

  Mod de administrare: 

   Adulţi şi copii peste 14 ani: 2 capsule de 2 ori pe zi, cu 15 minute înainte de masă. Durata curei: 4 săptămâni.

  Atenționări: nu se recomandă copiilor sub 14 ani şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. Nu se recomandă femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine. Substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui.

  Prezentare: cutie x 63 capsule.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent