Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  gripvis spray nazal x 20ml berlin-chemie

  Producator: Berlin-Chemie
  SKU: 19951004
  Disponibilitate: In stoc
  47,00 Lei
  i h

  GripVis poate fi utilizat pentru prevenţia şi tratamentul de susţinere al bolilor virale asemănătoare gripei. Formează un film protector hidratant care asigură o hidratare de durată a mucoasei nazale și, prin urmare, sprijină apărarea naturală a organismului. Pentru utilizare la adulţi şi copii cu vârsta peste 1 an. GripVis Spray nazal nu conţine conservanţi. Un filtru steril asigură sterilitatea soluţiei, chiar şi după utilizări repetate. GripVis Spray nazal nu are efect decongestionant.

  GripVis Spray nazal formează o peliculă de protecţie, hidratantă pe suprafaţa membranei mucoase nazale. Acest strat de lichid are rolul unei bariere fizice împotriva influenţelor externe. Menţinerea hidratării contribuie la apărarea împotriva răcelii şi bolilor virale asemănătoare gripei. Nasul reprezintă calea cea mai frecventă de pătrundere a virusurilor care declanşează răceala şi bolile virale asemănătoare gripei. Acestea sunt cauzate de virusuri cum sunt, de exemplu, rinovirusurile şi coronavirusurile. Odată pătrunse în nas, virusurile se pot fixa pe membrana mucoasă şi pot infecta celulele mucoase în care se multiplică şi se răspândesc. Acest fapt conduce la simptome tipice răcelii, cum ar fi nas înfundat sau curgerea nasului, dureri în gât şi/sau dureri de cap, tuse etc. De multe ori, în stadiul incipient al bolii, nu se poate face diferenţa între o răceală şi o gripă. Gripa fiind o boală potenţial gravă, diagnosticul trebuie stabilit de un medic.

  GripVis Spray nazal conţine Carragelose®, o substanţă obţinută din alge marine roşii. Carragelose® are un dublu efect pozitiv.

  Beneficii:

  - GripVis Spray nazal formează o barieră de protecţie împotriva virusurilor răcelii. Răceala şi bolile virale asemănătoare gripei sunt cauzate de o mare varietate de virusuri, cum sunt, de exemplu, rinovirusurile şi coronavirusurile.

  - Carragelose® învăluie în mod nespecific virusurile răcelii şi previne fixarea acestora pe membranele mucoase. Astfel, proliferarea şi răspândirea virusurilor responsabile de infecţiile căilor aeriene se diminuează.

  - GripVis Spray nazal formează o peliculă hidratantă protectoare. Datorită acţiunii Carragelosei®, pelicula se menţine mult timp pe mucoasa nazală şi are rol de barieră fizică împotriva influenţelor externe. Această peliculă fiziologică hidratantă susţine sistemul natural de apărare al organismului împotriva virusurilor răcelii.

  Indicatii: 

  - GripVis Spray nazal poate scurta durata bolilor virale asemănătoare gripei şi ameliora gravitatea simptomelor răcelii;

  - GripVis Spray nazal poate reduce posibilitatea de apariţie a unor noi infecţii şi de reapariţie a simptomelor virozei;

  - GripVis Spray nazal poate fi utilizat pentru hidratarea mucoasei nazale şi astfel, pentru prevenirea şi tratamentul de susţinere al tuturor simptomelor generate de o mucoasă nazală uscată şi iritată;

  - ca tratament al simptomelor de răceală incipiente (de exemplu, dureri în gât, furnicături în nas, curgerea nasului), administrarea ar trebui să înceapă cât mai devreme și trebuie continuată până când simptomele s-au diminuat;

  - in timpul sezonului rece sau în situațiile în care există un risc crescut de infecție virală transmisă prin aer (călătorie, utilizarea transportului public, spații publice interioare aglomerate etc.).

  Compozitie: 1ml soluţie conţine iota-caragenan 1,2mg (Carragelose®), kappa-caragenan 0,4mg, clorură de sodiu şi apă purificată. GripVis Spray nazal este o soluţie limpede, incoloră, vâscoasă, fără miros.

  Mod de administrare: pulverizați un puf de cel puțin 3 ori pe zi în fiecare nară. Îndepărtaţi capacul de protecţie şi pompaţi de câteva ori, dacă este necesar, până când se eliberează un puf uniform. GripVis Spray nazal este acum gata de utilizare. Pentru a evita rănirea, pulverizatorul trebuie introdus cu atenţie în fiecare nară. Când pulverizaţi, ţineţi flaconul în poziţie verticală. După utilizare, puneţi la loc capacul de protecţie.

  Pentru a hidrata mucoasa nazală uscată, pulverizaţi câteva pufuri în nas de mai multe ori pe zi, după cum este necesar.

  Contraindicatii: in cazul unei hipersensibilităţi cunoscute la oricare dintre componente.

  Reactii adverse: in prezent, nu sunt cunoscute alte reacții adverse, exceptând unele cazuri foarte rare de hipersensibilitate. Nu sunt cunoscute interacţiuni. Nu au fost efectuate studii privind interacţiunile cu alte produse.

  Precautii: GripVis Spray nazal acţionează local. Carragelose® nu este absorbită de celulele mucoasei nazale. GripVis Spray nazal poate fi utilizat în timpul sarcinii şi al alăptării. În cazul în care simptomele persistă, trebuie să vă adresaţi unui medic. Din motive de igienă şi pentru a evita transmiterea agenţilor patogeni, flaconul trebuie folosit întotdeauna numai de aceeaşi persoană. A nu se lăsa la vederea şi îndemâna copiilor!

  GripVis Spray nazal poate fi utilizat o perioadă mai îndelungată. Nu prezintă risc de dependenţă sau de supradozaj. GripVis Spray nazal conţine substanţa naturală Carragelose®. GripVis Spray nazal este un dispozitiv medical testat clinic. GripVis Spray nazal nu conţine analgezice, conservanţi, compuşi de origine animală sau gaze cu efect de seră. GripVis Spray nazal nu conţine lactoză sau gluten şi poate fi utilizat de diabetici şi de vegani.

  A se păstra la temperaturi între 5°C-30°C. A se feri de lumină.

  Prezentare: flacon x 20ml.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent