Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Herbagetica Berberina Bio-activa - 60 capsule

  Pagina actualizata la data de: 29.02.2024
  SKU: 19959383
  În curs de aprovizionare

  Herbagetica Berberina Bio-activa - Reglează colesterolul, trigliceridele și glicemia. Stimulează activitatea metabolică. Are efect antimicrobian intestinal

  Berberina este un extract folosit cu tradiție în medicina Chineză și Ayurvedică, de aproximativ 5.000 de ani. Berberina este extrasă din scoarța arbustului de Berberis aristata, sub formă de extract premium standardizat cu 97% Clorură de Berberină (HCL).  Studii recente au confirmat proprietățile medicinale remarcabile ale Berberinei de a reduce valorile glicemiei, de a regla nivelul de colesterol și trigliceride, de a reduce greutatea corporală și de acționa ca antimicrobian intestinal.

  Produsul Berberina Bio-activă are în compoziția sa Berberină pură, premium, cu puritate foarte mare, standardizată 97% - 300 mg/cpsPuritatea ridicată de 97% asigură calitatea superioară a extractului prin care se garantează efectele fitoterapice ale Berberinei: reducerea glicemiei, a colesteorului, a trigliceridelor, a greutății corporale sau efectul antimicrobian. Puritatea ridicată de 97% face Berberina să fie acceptată ușor de către organism și se ușor de asimilat. Extractul de Berberină este asociat cu extractul de Armurariu (Sylibum marianum) care are rolul de a inhiba acțiunea proteinei P-Gg (P-Glicoproteina), care în mod uzual împiedica absorbția Berberinei. Prin acest efect extractului de Armurariu, poate crește biodisponibilitatea Berberinei cu 70%.

  Având o biodisponibilitate ridicată, produsul Berberină Bio-activă este absorbit cu ușurință la nivel intestinal, devenind disponibil pentru a fii utilizat de către organism. Dacă Berberina ar fi avut un nivel slab de biodisponibilitate atunci și nivelul de absorbție în organism ar fi fost scăzut și implicit și efectele benefice ar fi fost mult mai slabe. Produsul Berberină Bio-activă este ambalat în capsule gastrorezistente care protejează extractul premium de Berberină de aciditatea sucului gastric, asigurând astfel, absorbția produsului la nivel intestinal.

  Beneficii:

  - reduce valorile glicemiei;

  - reduce valorile trigliceridelor plasmatice;

  - hipoglicemic;

  - antifungic, antimicrobian intestinal;

  - aduce valorile colesterolului la un nivel normal.

  Compozitie: extract 40:1 de berberină (Berberis) standardizat cu 97% clorură de berberină - 300mg , extract 4:1 de armurariu (Silybum marianum) 100mg, capsula vegetala gastrorezistenta.

  Mod de administrare: 1-2 capsule/zi.

  Atentionari: a se administra cu prudență în timpul alăptării și persoanelor diabetice. Poate interacționa cu unele antiinfecțioase (metronidazol) sau cu contraceptivele orale la administrare concomitentă.

  Contraindicații: contraindicat copiilor și femeilor în primul trimestru de sarcină, precum și în caz de chist ovarian, endometrită, ciroză decompensată.

  Prezentare: flacon x 60 capsule.

   

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent