Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Herbagetica Vitamina K naturala 120mg - 60 capsule

  Pagina actualizata la data de: 29.02.2024
  SKU: 18396813
  În curs de aprovizionare

  Herbagetica Vitamina K naturala 120mg - Asigură asimilarea completă și fixarea corectă a Calciului în oase. Protejează pereții vaselor sanguine și inima

  Vitamina K2 MK7 naturală livrează o formulă superioară de Vitamina K2 care asigură absorbția completă a calciului în oase și stopează calcificarea arterelor. În asocierea cu vitamina D3 naturală acest produs asigură un efect garantat asupra sistemului osteoarticular. 

  Vitamina K este o vitamină liposolubilă de care corpul are nevoie pentru a aigura coagularea corectă a sângelui și pentru a asigura formarea oaselor. Vitamina K se găsește în mod natural în două forme:

  - Vitamina K1, sau filochinonă, existentă în surse vegetale, având ca rol principal coagularea sângelui;

  -Vitamina K2, sau menachinonă, existentă în alimente de origine animală sau produse fermentate, având beneficii asupra mai multor sisteme din corp: osos, cardiovascular, endocrin etc.

  Vitamina K2 face parte dintr-un grup de compuși denumiți menachinone, prescurtat MK. MK-7 face parte din acest grup și s-a indetificat ca fiind forma cea mai eficientă de Vitamina K2 în beneficul absorbției de calciu, a formării oaselor și a sănătății cardiovasculare. Avantajul Vitaminei K2 MK-7 o reprezintă structura chimică a acestui compus, care asigură aderarea s-a la particulele de grăsimi din sistemul circulator. Astfel, Vitamina K2 MK-7 are o durată de viață prelungită în organism, de până la 72 de ore, timp în care se livrează prin sistemul circulator la oase și alte țesuturi.

  Beneficii:

  - asigură densitatea osoasă optimă și menține sănătatea oaselor;

  - fortifică sistemul imunitar;

  - activează capacitatea naturală de apărare a organismului;

  - menține concentrația normală de calciu în sânge;

  - asigură absorbția completă a calciului și a Fosforului în organism;

  - asigură flexibilitatea și mobilitatea articulațiilor.

  Compozitie: vitamina K2/MK-7 naturală din natto 0,25% - 48mg (120mcg K2), măceş  (Rosa canina) pulbere din fructe - 338mg, vitamina D3/colecalciferol 0,1% - 4mg (400UI).

  Mod de administrare: 1 capsula/zi.

  Atentionari: a se administra cu prudență femeilor însărcinate sau care alăptează.

  Prezentare: flacon x 60 capsule.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent