Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Hofigal Valeriana - 40 capsule

  Producator: Hofigal
  SKU: 5349905
  Disponibilitate: In stoc
  12,99 Lei
  i h

  Valeriana Hofigal - calmant natural al sistemului nervos 

  Beneficii: 

  - asigură un aport bogat de nutrienţi şi substanţe bioactive necesar pentru suplimentarea dietei în restabilirea funcţiilor fiziologice şi a stării de sănătate a organismului, contribuind la susţinerea unui psihic sănătos;

  - îmbunătăţeşte calitatea somnului (prin inducerea unui somn liniştit, odihnitor) şi durata acestuia;

  - are influenţă pozitivă în tulburări afective şi contribuie la reducerea stărilor de nervozitate, iritabilitate, teamă şi nelinişte;

  - susţine funcţionarea normală a inimii şi a tractului gastro-intestinal în situaţie de stres intens, emoţii mari, agitaţie psihomotorie;

  - intervine favorabil în normalizarea activităţii cardiace şi a tensiunii arteriale;

  - conferă organismului o stare de bine, linişte, relaxare şi calm, inducerea unui somn odihnitor.

  Compozitie: 300mg pulbere din rădăcină uscată de valeriană (Valeriana officinalis), amidon de porumb (agent încărcare), gelatină (capsula), stearat de magneziu (agent antiaglomerant) până la 440mg.

  Mod de administrare: câte 1 capsulă de 2-4 ori pe zi sau la recomandarea specialistului. Pentru inducerea unui somn liniştit se foloseşte o capsulă cu 30-60 minute înainte de culcare (eventual, precedată de încă o capsulă, în cursul serii) sau în funcţie de recomandarea specialistului.

  Asocierea produsului cu preparatele de sinteză (cu efecte antidepresive, sedative, hipnotice) se va face numai la recomandarea specialistului.

  Se va evita administrarea produsului în asociere cu consumul de alcool.

  Produsul este bine tolerat, fără contraindicaţii semnalate până acum la dozele şi ritmul de administrare recomandate.

  În sarcină şi perioada de alăptare, copii până la vârsta de 12 ani este necesară recomandarea specialistului. Produsul poate afecta capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

  La apariţia unor efecte nedorite se întrerupe administrarea produsului şi se recomandă consultarea medicului sau a farmacistului.

  Atentionari: produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A se păstra la temperatura camerei (15-25°C), ferit de umiditate şi lumina directă a soarelui, în ambalajul original. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici. Produsul NU conţine lactoză.

  Prezentare: cutie x 40 capsule.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent