Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  hyllan test de sarcina tip stilou x 1 bucata

  Producator: Hyllan Pharma
  SKU: 12758721
  Disponibilitate: In stoc
  17,99 Lei
  i h

  Pentru autodiagnosticare in vitro - Pentru autotestare

  Avantaje: elimina etapa de colectare a urinei intr-un recipient, fiind dispozitivul cu cea mai simpla utilizare.

  Mod de utilizare: se aduce testul la temperatura camerei (10 - 30ºC). Nu se deschide plicul pana cand persoana nu este pregatita pentru testare. Se scoate testul din folia de ambalaj chiar inainte de efectuarea testarii. Se indeparteaza capacul de pe varful absorbant. Se introduce varful absorbant direct in jetul de urina cel putin 15 secunde, pana se umezeste complet, tinand testul de maner.

  Atentie! Nu se urineaza pe zona de control a testului. Daca se prefera, se poate urina intr-un recipient perfect curat si uscat, in care se introduce apoi varful absorbant al testului timp de cel putin 15 secunde. Dupa ce se scoate varful absorbant din urina se pune imediat capacul la loc. Se aseaza testul pe o suprafata plana, cu zona de control in sus. Se incepe cronometrarea. Pe masura ce testul incepe sa lucreze se va observa o banda rosu deschis miscandu-se pe fereastra marcata cu C si T. Rezultatul testului poate fi interpretat dupa 5 minute, dar nu mai tarziu de 10 minute.

  Interpretarea rezultatelor: rezultatele se citesc dupa 5 minute, dar nu mai tarziu de 10 minute.

  • Negativ (neinsarcinata): linia de control C este vizibila, dar in dreptul lui T nu apare nici o linie.

  • Pozitiv (insarcinata): atat linia de control C cat si linia de test T sunt vizibile. Este posibil ca intensitatea liniei test sa fie mai mica decat cea a liniei de control; acest lucru insa nu are influenta asupra rezultatului, testul este pozitiv.

  • Invalidat: linia de control C nu este vizibila dupa 5 minute. Testul a esuat sau procedura nu a fost corecta. Se verifica procedura si apoi se efectueaza testul din nou, folosind un test nou.

  Prezentare: cutie x 1 bucata.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent