Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  imunofix x 30 comprimate filmate antibiotice iasi

  Producator: Antibiotice Iasi SA
  SKU: 18400794
  Disponibilitate: In stoc
  23,99 Lei
  i h

  Imunitatea reprezintă funcția de apărare a organismului și este dată de buna funcționare a unui sistem complex în lupta cu agenții patogeni. Întâlnim o diminuare a imunității la persoanele subponderale sau supraponderale, cu un stil de viață dezechilibrat, la categorii de populație cu risc crescut (vârstnici), în cazul stresului emoțional și fizic, tulburărilor de somn, expunerii la un mediu toxic, atât în sezonul rece cât și în perioadele de trecere dintre anotimpuri. Imunitatea scăzută se manifestă prin vulnerabilitate în fața virusurilor și bacteriilor, ce poate duce la probleme grave de sănătate. Este important de știut că adoptarea unui stil de viață sănătos, precum și utilizarea suplimentului alimentar Imunofix® care stimulează mecanismele de apărare ale organismului, poate duce la menținerea unei imunități eficiente.

  Beneficii: 

  - funcționarea normală a sistemului imunitar;

  - protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ;

  - reducerea oboselii și extenuării;

  - scurtarea perioadei de recuperare a organismului;

  - menținerea sănătății aparatului respirator.

  Compozitie: extract uscat de flori de hibiscus (Hibiscus sabdariffa) standardizat în min. 5% vitamina C - 270mg, extract uscat din partea aeriană de echinacea (Echinacea purpurea) standardizat în min. 4% polifenoli - 250mg, extract uscat din rădăcină de echinacea (Echinacea angustifolia) standardizat în min. 4% echinacozide - 250mg, zinc (sub formă de lactat de zinc dihidrat 42,75mg) - 10mg.

  Zincul, din compoziţia suplimentului alimentar Imunofix®, este un mineral esențial din grupa oligoelementelor, de care organismul nostru are nevoie și care poate fi asigurat prin aportul alimentar bogat în proteine de origine animală (carne, pește, produse lactate, ouă) dar și de leguminoase. Din acest motiv persoanele cu un regim alimentar vegetarian au nevoie de un aport de zinc de două ori mai mare pentru asigurarea necesarului zilnic. Corpul unui adult conține aproximativ 2-3 grame de zinc, regăsit în oase, dinți, piele, ficat, mușchi, leucocite etc. Pentru a putea răspunde provocărilor zilnice, celulele imune au nevoie de cantități adecvate de zinc, care la rândul său ajută la producerea enzimei antioxidante superoxid dismutază (SOD). Astfel, zincul poate fi considerat un nutrient antioxidant. Scăderea conținutului de zinc din alimente expune organismul la un risc foarte mare de îmbolnăvire la persoanele de toate vârstele. Luat în cantităţi optime, acesta contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

  Vitamina C din extractul de flori de hibiscus - provenind dintr-o sursă naturală, vitamina C are rol în funcționarea normală a sistemului imunitar, precum și în sistemul antioxidant direct, protejând celulele împotriva stresului oxidativ. De asemenea, jucând un rol important în mecanismele energetice celulare, contribuie la reducerea oboselii și extenuării. Organismul uman nu are capacitatea de a sintetiza vitamina C, motiv pentru care depinde de sursele exogene. Aportul nutriţional zilnic recomandat variază în funcţie de vârstă şi de anumite condiţii fiziologice. Principalele surse alimentare de vitamina C sunt legumele, fructele (portocale, lămâi, coacăze negre, kiwi, etc), laptele şi unele tipuri de carne (rinichi, ficat, peşte, stridii, etc). Beneficiile aduse organismului de către zinc și vitamina C sunt esențiale, ambele având efecte asemănătoare și reușesc să se potențeze reciproc în lupta contra agenților patogeni. Atât zincul, cât și vitamina C sunt recunoscute ca fiind extrem de eficiente în funcționarea normală a sistemului imunitar și protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

  Echinacea purpurea și Echinacea angustifolia - in Europa, echinacea a devenit cunoscută în jurul anilor 1895. Este una dintre cele mai importante plante medicinale din lume. Planta are un efect imunomodulator. Părțile aeriene ale plantei conțin polifenoli, substanțe cunoscute pentru susținerea activității sistemului imunitar. Extractul de rădăcină de E. angustifolia, bogat în echinacozide, are și acțiune împotriva mai multor bacterii de la nivelul tractului respirator. Efectul de stimulare a capacității de apărare a organismului este potențat de asocierea cu zinc și vitamina C.

  Efectele benefice ale suplimentului alimentar Imunofix® asupra sistemului imunitar sunt atribuite acțiunii sinergice dintre zinc, extractul natural de hibiscus standardizat în vitamina C și principiile active ale celor două specii de echinacea. 

  Mod de administrare: se administrează pe cale orală. Este recomandat adulților și adolescenților peste 12 ani în perioada de tranzit dintre anotimpuri și de adaptare a organismului la temperaturi scăzute, câte 1 comprimat filmat pe zi, cu o cantitate suficientă de apă, în timpul mesei. Se poate administra până la 8 săptămâni consecutiv.

  In cazul apariției manifestărilor specifice unui sistem imunitar deprimat, câte 2 comprimate filmate pe zi, în timpul mesei, dimineața și seara, în cicluri de 15 zile, cu 4 până la 7 zile pauză. Acest supliment alimentar poate fi utilizat în dietele vegetariene.

  Atentionari: produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată, echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. Nu se va administra persoanelor cu hipersensibilitate cunoscută la oricare din componentele produsului. Nu se administrează persoanelor cu boli autoimune sistemice. Poate declanșa reacții alergice la persoanele cu dermatită atopică. Se va administra cu precauție împreună cu anticoagulantele. Unele componente din compoziția Imunofix® pot interacționa cu antibiotice, precum chinolone sau tetracicline, de aceea se recomandă administrarea cu 2 ore înainte sau după antibiotic. Este contraindicat copiilor sub vârsta de 12 ani, femeilor însărcinate și/sau care alăptează. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul nu conține substanțe cu potențial alergenic.

  Păstrare: a se consuma, de preferinţă, înainte de sfârşitul termenului de valabilitate înscris pe ambalaj (EXP). A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original, ferit de umiditate. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor.

  Prezentare: cutie x 30 comprimate filmate.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent