Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Linex baby - 10 plicuri Sandoz

  Producator: Sandoz
  SKU: 7493187
  Disponibilitate: In stoc
  36,11 Lei
  Prețul tău: 32,50 Lei
  i h

  Linex® Baby plicuri - Liniștea copilului începe din interior

  Linex® Baby este un supliment de probiotice pentru nou-născuți și copii cu vârsta de până la 12 ani. Conține Bifidobacterium animalis subsp.lactis, una dintre cele mai documentate specii de bacterii probiotice, cu efecte dovedite în sănătatea gastrointestinală şi funcţia imună. Bifidobacterium animalis subsp.lactis este utilizată în întreaga lume încă din 1985 fără reacţii adverse raportate. Peste 170 de studii clinice au demonstrat eficacitatea acestei tulpini.

  În momentul naşterii, tubul digestiv al nou-născutului este steril. Modalitatea de naştere, fie pe cale naturală sau prin intervenţia de cezariană, influenţează compoziţia microbiotei intestinale a nou-născutului. În cazul nou-născuţilor la termen, alimentaţi la sân, tractul digestiv va fi populat în special cu bifidobacterii. În cazul copiilor care nu sunt alimentaţi natural şi care primesc diferite formule artificiale de lapte, bifidobacteriile sunt de 10 ori mai puţine, iar riscul colonizării cu specii condiţionat patogene creşte.

  Bifidobacterium animalis subsp.lactis este una dintre primele tulpini de bacterii care se regăseşte în mod natural în flora intestinală a nou-născutului. Compușii care se regăsesc natural în laptele matern contribuie la dezvoltarea acestor bifidobacterii.

  Compoziţia florei este instabilă în primii 3 ani de viaţă, pentru ca ulterior, după modificări repetate, să se stabilizeze prin formarea unei comunităţi bacteriene optime.

  Bifidobacterium animalis subsp.lactis contribuie la restabilirea şi menţinerea echilibrului microflorei intestinale și a bunei funcționări a acesteia la sugari și copii cu vârsta de până la 12 ani.

  Indicat copiilor:

  - cu disconfort abdominal, diaree, constipaţie, meteorism;

  - născuţi prin cezariană;

  - alimentaţi cu formulă;

  - care se află sub tratament cu antibiotic, pentru a preveni instalarea efectelor secundare antibioterapiei;

  - care au intrat în colectivitate (creşe, grădiniţe, şcoli) şi sunt expuşi agenţilor patogeni.

  Beneficii:

  - este concepută şi adaptată nevoilor specifice ale copiilor;

  - contribuie la restabilirea şi menţinerea echilibrului florei intestinale;

  - este special formulată pentru a proteja microbiota copiilor;

  - tulpinile bacteriene din Linex işi menţin concentraţia şi viabilitatea până la data expirării înscrisă pe ambalaj;

  - nu contine gluten, gelatină sau lactoză;

  - este uşor acceptată de către copii - produsele din această gamă nu au gust sau miros si nu influenţează gustul alimentelor în care sunt dizolvate.

  Compozitie: 3 x 109 unități formatoare de colonii de Bifidobacterium animalis subsp.lactis. Este una dintre bacteriile lactice cu statut GRAS (Recunoscute în general ca inofensive).

  Mod de administrare: se administrează 1 plic pe zi sugarilor şi copiilor cu vârste cuprinse între 0-2 ani şi 1 plic o dată sau de două ori pe zi copiilor cu vârste cuprinse între 2-12 ani.

  Linex® Baby este ambalat în plicuri individuale, conținutul lor putând fi adăugat sau amestecat în alimente sau băuturi (la temperatura camerei), fiind așadar bine adaptat pentru sugari copiii mici.

  Prezentare: cutie x 10 plicuri.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent