Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  aboca melilax microclisma pentru copii x 6 bucati

  Producator: aboca
  SKU: 16281507
  Disponibilitate: In stoc
  35,00 Lei
  i h

  Aboca Melilax pediatric microclisma cu Promelaxin 

  Melilax pediatric este indicat în tratamentul constipației la copii și sugari, chiar și în prezența unei hipersensibilități viscerale (cum ar fi în caz de colon iritabil), a unor fisuri și hemoroizi. Produsul eliberează intestinul, are o acțiune protectoare și reduce disconfortul, iritația și inflamația prezente în caz de constipație.

  Melilax Pediatric îmbină o acțiune echilibrată de evacuare cu o acțiune de protecție și calmare a mucoasei rectale. Dubla acțiune a Melilax se obține datorită Promelaxin, un complex cu miere din nectar și din mană, special selectate și prelucrate conform conținutului lor de monozaharide, polizaharide și melanoidine, îmbogățit cu fracția polizaharidică din Aloe și Nalbă.

  Melilax Pediatric exercită o acțiune de evacuare care induce un stimul de activare a defecării. De asemenea, datorită proprietăților similare cu mucusul, precum și vâscozității acestuia, Melilax Pediatric protejează mucoasa rectală în timpul trecerii materiilor fecale. Aceste proprietăți speciale, împreună cu acțiunea antioxidantă, conferă produsului capacitatea de a proteja și, în consecință, de a calma mucoasa.

  Compozitie: Promelaxin complex cu miere și polizaharide din aloe și nalbă, amestec hidrogliceric, suc de lămâie, ulei esențial de lavandă. Titrat în: monozaharide ≥ 50%, polizaharide (Greutate Moleculară > 20.000 Dalton) ≥ 0,3%.

  Mod de administrare: deschideti microclisma indepartand capacul canulei de siguranta. Strangeti inelul alb rotund aflat deasupra recipientului de tip burduf, cu cealalta mana indoiti capacul canulei pana se rupe si se detaseaza complet de inel. Scoateti capacul canulei. Aplicati cateva picaturi in zona perianala si introduceti usor canula in rect. Apasati microclisma pana la capat, iar la sfarsitul aplicarii mentineti-o apasata pana la extractia completa a canulei, pentru a evita ca produsul sa fie aspirat.

  • copii cu varsta intre 3-12 ani: 1 microclisma 5g la nevoie. In caz de constipatie persistenta, se aplica 2 doze consecutiv.

  • copii cu varsta intre 1-3 ani: 1 microclisma 5g la nevoie.

  • sugari cu varsta intre 0-1 ani: 1/2 microclisma 5g la nevoie.

  Atentionari: a nu se utiliza în caz de hipersensibilitate sau alergie individuală la una sau mai multe componente ale produsului. În caz de constipație persistentă este important să consultați medicul pentru a exclude alte patologii. Microclisma este de unică folosință, prin urmare, nu poate fi reutilizată atunci când se administrează jumătate de doză, cum ar fi în cazul sugarilor.

  Prezentare: cutie x 6 microclisme.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent