Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide
  SKU: 18395322
  Disponibilitate: In stoc
  48,00 Lei
  i h

  Nasodren este o soluție apoasă realizată dintr-un extract natural din tuberculi proaspeți din plantă Cyclamen europaeum L. Nu sunt adăugate alte ingrediente sau conservanți la produs. Nasodren este un spray nazal folosit pentru a drena mucusul și a curăța nasul și sinusurile.

  Indicatii:

  - tratamentul si ameliorarea simptomatologiei afectiunilor cavitatilor nazale si paranazale si ale urechii medii;

  - inflamatii acute sau cronice recurente ale sinusurilor paranazale (rinosinuzita): rinosinuzite maxilare catarale sau purulente ale maxilarului, frontite, edmoidite, sfenoidite, sau rinosinuzite combinate;

  - rinosinuzite acute purulente, insotite de infectii generalizate sau complicatii orbitale; in cazul complicatiilor orbitale sau in cazul infectiilor generalizate, Nasodren ar trebui administrat in combinatie cu antibiotice;

  - otite medii acute exudative sau purulente, otite medii cronice exudative, otite medii acute secretorii sau otite medii purulente; in caz de febra, Nasodren ar trebui administrat in combinatie cu antibiotice;

  - in cazul asistentei medicale post-operatorii, dupa interventii chirurgicale nazale sau nazosinusale.

  Compozitie: 50mg de pulbere uscată din extract de Cyclamen, apa.

  Mod de administrare: solutia se pulverizeaza numai 1 data in fiecare nara, in fiecare zi sau din 2 in 2 zile, preferabil in acelasi moment al zilei, cu aproximativ 2 ore inainte de culcare.

  Tratamentul dureaza in mod normal intre 7 si 10 zile, dar poate fi prelungit la 12-16 zile daca este necesar. Marirea dozei zilnice nu are drept rezultat un efect sporit. In cazurile in care exista complicatii din cauza unor infectii purulente, se recomanda un tratament sistem conjugat cu antibiotice. Se obtine o imbunatatire semnificativa sau o alinare simptomatica totala dupa 6-8 aplicari, cu toate acestea, durerile de cap asociate adesea cu starea respectiva sunt reduse sau inceteaza complet dupa numai 3-5 aplicari ale produsului Nasodren. Totusi, tratamentul ar trebui sa fie continuat pentru pentru perioada recomandata de 7-10 zile.

  In cazul in care uitati sa luati o doza, continuati tratamentul in ziua urmatoare, dupa cum este recomandat. Daca este necesar un al doilea tratament pentru cazurile grave sau cronice, acesta ar trebui sa fie initiat numai dupa 7-10 zile dupa ce tratamentul anterior a fost incheiat.

  Contraindicatii:

  - hipersensibilitate individuala la Cyclamen, Primula si la alte Primulacee;

  - polipi la nivelul nasului si la nivelul sinusurilor paranazale care pot bloca meatusul si secretia

  - copii sub 5 ani.

  Atentionari: nu se recomanda conducerea masinii sau folosirea utilajelor timp de 2 ore dupa utilizarea spray-ului. Ambalajul original trebuie sa fie protejat de lumina si trebuie sa fie depozitat la o temperatura cuprinsa intre 15 si 25ºC. Solutia trebuie sa fie depozitata intr-un frigider, la adapost de lumina si la o temperatura cuprinsa inte 2 si 8ºC. Nasodren trebuie sa fie pastrat astfel incat sa nu fie la indemana copiilor sau sa poata fi vazut de acestea.

  Cititi cu atentie prospectul inainte de utilizare.

  Prezentare: flacon x 50ml.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent