Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Nervocalmin Relaxare - 20 capsule moi Biofarm

  Producator: Biofarm
  SKU: 11699310
  Disponibilitate: In stoc
  16,99 Lei
  i h

  Stresul ia, în sfârşit, o pauză! Tu controlezi zilele pline

  Nervocalmin® relaxare este un supliment alimentar care favorizează echilibrul emoțional, cu o formulă ideală de extracte din plante, special alese pentru tine.

  Nervocalmin® relaxare contribuie la păstrarea bunei dispoziții, a optimismului și a unui tonus general, datorită acțiunii sinergice a celor patru extracte standardizate uscate de Valeriană, Roiniță, Mentă și Floarea pasiunii. Valeriana (Valeriana officinalis) conține peste 150 de compuși chimici activi din punct de vedere fiziologic, cu puternice proprietăți calmante și relaxante. Extractul de Valeriană interacționează la nivel cerebral cu neurotransmițătorul responsabil de menținerea tonusului psihic, de menținerea unei percepții bune despre sine, de menținerea calmului și păstrarea bunei dispoziții. Roinița (Melissa officinalis) este o plantă meliferă și aromatică binecunoscută pentru efectele sedative și calmante și pentru capacitatea de relaxare a sistemului nervos. Prin unele dintre componentele sale – citronelal și citral A și B, extractul de Roiniță contribuie la menținerea clarității mentale, a concentrării și a nivelului optim de excitabilitate nervoasă. Menta (Mentha piperita) are efect stimulant asupra sistemului nervos și contribuie activ la îmbunătățirea atenției și a capacității de concentrare, conferind o stare de relaxare și revigorare generală. Floarea-pasiunii (Passiflora incarnata) ajută la o relaxare optimă, acționând sinergic cu extractul din rădăcină de Valeriană. Îndepărtează stările de neliniște și atenuează nervozitatea prin modularea stării de bine atât mentală, cât și fizică.

  Compozitie: o capsulă conţine agent de încărcare (ulei de soia), gelatină, apă purificată, glicerină, para-hidroxibenzoat de metil, coloranți (oxid galben de fier, dioxid de titan, tartrazină, Patent Blue V), 125mg extract hidroalcoolic uscat 3-4:1 din rădăcină de Valeriană (Valeriana officinalis)*, 40mg extract hidroalcoolic uscat 4-6:1 de Floarea-pasiunii (Passiflora incarnata)*, emulsifianţi (lecitină de soia, gliceril monostearat), 25mg extract hidroalcoolic uscat 3-4:1 din frunze de Mentă (Mentha piperita)*, 25mg extract apos uscat din frunze de Roiniţă (Melissa officinalis) în bază de maltodextrină, stabilizator (dioxid de siliciu coloidal), antioxidant (DL-acetat de alfa-tocoferil) (*în bază de maltodextrină şi dioxid de siliciu coloidal).

  Mod de administrare:

  Adulți: câte 1 capsulă de 1-3 ori pe zi. Capsulele sunt înghițite cu o cantitate corespunzătoare de lichid.

  Precauții: produsul nu trebuie utilizat de către persoanele alergice la soia sau oricare dintre celelalte ingrediente ale sale. Poate accentua proprietățile sedative ale hipnoticelor, de aceea nu se recomandă utilizarea concomitentă cu acestea. Poate fi afectată capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. Se recomandă evitarea alcoolului înainte, în timpul și imediat după utilizarea acestui supliment. Nu se recomandă utilizarea produsului în caz de afecțiuni biliare, precum și în timpul sarcinii și alăptării. Capsulele conțin colorantul tartazină care poate afecta negativ activitatea copiilor și atenția acestora.

  Atenționări: a nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. A se consuma, de preferință, înainte de data expirării înscrisă pe ambalajul produsului. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. Nu aruncați niciun supliment alimentar pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebați farmacistul cum să aruncați suplimentele alimentare pe care nu le mai folosiți. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului. Condiții de păstrare A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original.

  Prezentare: cutie x 20 capsule moi.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent