Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Pharma Nord Bio-Caroten+Vitamina E - 30 Capsule Moi

  Producator: Pharma Nord
  SKU: 16280642
  Disponibilitate: In stoc
  23,00 Lei
  Prețul tău: 19,55 Lei
  i h

  Bio-Caroten + Vitamina E. Bun pentru vedere. Bun pentru piele.

  Bio-Caroten+E se prezintă sub forma a mici capsule care conțin echivalentul a 1000µg de vitamina A. Această doză este aproape 125% din Valoarea Nutrițională de Referință pentru beta-caroten. Beta-carotenul este introdus într-o matrice de ulei, matrice care păstrează amestecul stabil şi creşte biodisponibilitatea produsului. Studiile documentează faptul că beta-carotenul sub formă de supliment are o biodisponibilitate mai mare decât atunci când îl ingerăm din legume.

  Bio-Caroten+E conține și vitamina E naturală, sub formă de d-alpha-tocopherol. Pentru o absorbție optimă, se recomandă administrarea Bio-Caroten+E împreună cu alimentele.

  Beta-carotenul este o sursă vegetală de vitamina A. Beta-carotenul este o substanţă liposolubilă şi are nevoie de prezenţa grăsimilor pentru a putea fi absorbit în organism. Când beta-carotenul este convertit în vitamina A, aceasta contribuie la menţinerea sănătăţii pielii şi a membranelor mucoase. Vitamina A este implicată şi în procesul de diferenţiere celulară din organism, în funcţionarea normală a sistemului imunitar şi în menţinerea vederii normale. Ingestia alimentelor și a suplimentelor alimentare care conțin o cantitate mare de beta-caroten (30mg sau mai mult) poate duce la colorarea pielii într-o nuanță ușor portocalie care este rezultatul acumulării (inofensive) a beta-carotenului sub piele, în special în zona mâinilor și picioarelor. Această colorație dispare în momentul în care se reduce doza de beta-caroten ingerată.

  Bio-Caroten+E conţine vitamina E naturală sub forma d-α-Tocoferol, cel mai activ tip de vitamina E din organism. Ca şi beta-carotenul, vitamina E este o substanţă liposolubilă. Efectul principal al vitaminei E este acela de antioxidant, deoarece are rol în inhibarea oxidării acizilor graşi nesaturaţi. Vitamina E sprijină protecţia celulelor organismului împotriva stresului oxidativ. Nevoia de vitamina E este direct proporţională cu ingestia de acizi graşi polinesaturaţi.

  Compozitie: vitamina A (din β-caroten, 6mg) 1000μg, vitamina E 10mg.

  Mod de administrare: 1 capsulă pe zi, după  masa principală. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

  Atentionari: femeile însărcinate sau care alăptează, precum şi persoanele care iau medicamente, trebuie să ceară avizul medicului înainte de a lua acest supliment. Contraindicat persoanelor alergice la soia. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Prefixul Bio nu se referă la provenienţa din sistemul de agricultură ecologică, ci la biodisponibilitatea produsului. La temperatura camerei, ferit de lumina solară. A se consuma de preferinţă înainte de sfârşitul perioadei înscrise pe cutie. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.

  Prezentare: cutie x 30 capsule moi.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent