Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Pharma Nord Bio-Chrom FTG - 30 Tablete Filmate

  Producator: Pharma Nord
  SKU: 1071051
  Disponibilitate: In stoc
  38,00 Lei
  Prețul tău: 32,30 Lei
  i h

  Bio-Chrom 100μg FTG, Pharma Nord

  Fiecare tabletă de Bio-Chrom conține 100μg de crom elementar. Cromul folosit la prepararea tabletei de Bio-Chrom este legat organic, ceea ce înseamnă că este legat de o drojdie și de amino-acizi naturali (drojdia de crom). Astfel, produsul are o biodisponibilitate foarte ridicată în organism, asigurându-se o absorbție a acestuia de până la 10 ori mai mare decât a altor surse de crom aprobate. Bio-Chrom conține o sursă organică patentată de crom, numită ChromoPrecise®, aceasta fiind o drojdie de crom realizată special pentru a oferi produsului o biodisponibilitate optimă. Această sursă de crom este fabricată respectând cele mai riguroase reguli de control (standardul GMP care este folosit, de obicei, pentru fabricarea medicamentelor), pentru a se asigura și documenta calitatea excelentă a produsului și siguranța acestuia.

  Cromul este un mineral esențial care contribuie la metabolismul normal al carbohidraților, lipidelor și proteinelor. Mai mult, cromul susține procesele biologice implicate în menținerea unor concentrații normale ale glucozei în sânge. Cromul anorganic are, de obicei, o biodisponibilitate scăzută în organism. Eficiența unui supliment cu crom este dată de gradul de absorbție a acestuia în organism. De mulți ani s-a considerat că elementul esențial crom făcea parte dintr-o substanță numită FTG (Factor de Toleranță la Glucoză). Pe lângă crom, în componență FTG mai intrau: niacina (o vitamină din grupul vitaminelor B) și aminoacizii glicina, cisteina și acid glutamic. Teoria privind FTG a fost doar parțial susținută, iar existența unei molecule specifice de FTG nu a fost niciodată demonstrată. Studii recente au evidențiat existența unei molecule unice legate de crom numită cromodulină, care este puțin diferită de FTG, dar are caracteristici asemănătoare. Deci, atunci când ne referim la cromodulină în loc de FTG, avem în vedere aceleași beneficii.

  Rezerva de crom a corpului este de aproximativ 4-6mg. Odată cu înaintarea în vârstă, concentrația de crom din țesuturi poate scădea în mod semnificativ. Ronțaitul necontrolat dintre mese și consumul alimentelor dulci pot oferi o relaxare temporară datorită ”aportului de zahăr” care ne oferă energie imediată, dar efectul dispare rapid, lăsându-ne în aceeași stare ca mai înainte. Pe termen lung, astfel de pofte pentru alimentele dulci pot afecta în mod negativ greutatea corporală. Cu un produs că Bio-Chrom putem ajuta corpul să-și mențină nivelul normal al glucozei în sânge și să prevină reapariția acestor stări.

  Beneficii: 

  - conține crom legat organic cu o drojdie de crom;

  - produs cu biodisponibilitate ridicată;

  - ajută la menținerea concentrației normale a glucozei în sânge;

  - contribuie la metabolismul normal al macronutrienților;

  - fabricat in Danemarca sub control farmaceutic;

  - are efecte susținute de teste științifice.

  Compozitie: drojdie îmbogățită cu crom (ChromoPrecise®yeast), maltodextrină, celuloza microcristalină, talc, hidroxipropilmetilceluloză, dioxid de siliciu, săruri de magneziu ale acizilor grași.

  Mod de administrare: 1 tableta pe zi sau după recomandarea medicului.

  Atentionari: nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu mestecați tableta. Este preferabil să o înghițiți întreagă, în timpul mesei sau după masă, cu un pahar cu apă. Produs indicat vegetarienilor. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

  Prezentare: cutie x 30 tablete filmate.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent