Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  ProTectis Probiotice picaturi - 5ml BioGaia

  Producator: Ewopharma
  SKU: 7506290
  Disponibilitate: In stoc
  63,99 Lei
  i h

  Picăturile pentru copii, ProTectis® sunt un suplimentar alimentar și o metodă simplă, sigură și eficientă pentru a restabili și menține echilibrul florei intestinale, creând încă din primele zile de la administrare un confort intestinal pentru bebeluși.

  Lactobacillus reuteri Protectis, ingredientul activ din ProTectis® picături, este prima tulpină probiotică izolată din lapte matern, fără toxine, replicarea sa fiind realizată la cele mai înalte standarde. L. reuteri Protectis a fost testat în peste 130 de studii clinice, care i-au demonstrat eficacitatea și siguranţa utilizării la copii.

  ProTectis® picături sunt perfecte pentru sugari și copii mici, sau pentru cei care preferă această formă. Doar 5 picături pe zi le vor oferi doza zilnică recomandată de cel puțin 100 de milioane de bacterii lactice vii Lactobacillus reuteri Protectis, susținând armonia tractului digestiv.

  Beneficii:

  - contribuie la refacerea și menținerea echilibrului florei intestinale;

  - se pot consuma încă din primele zile de viața;

  - compatibile cu administrarea pe termen lung;

  - origine naturală: Lactobacillus reuteri Protectis derivă din lapte matern, lipsit de toxine;

  - ușor de administrat: doar 5 picături pe zi, în doză unică;

  - gust neutru, fără conservanți, zahăr, gluten și lactoză.

  Compozitie: emulsifianţi - ulei de floarea soarelui, trigliceride cu catenă medie; Lactobacillus reuteri DSM 17938 (L. reuteri Protectis) – 2%; agent antiaglomerant - dioxid de siliciu.

  Mod de administrare: 5 picături/ zi, în doză unică. O doză asigură cel puţin 100 milioane bacterii lactice vii L.reuteri Protectis. Se poate consuma de către copii încă din primele zile de viaţă. A se agita bine timp de 10 secunde, înainte de fiecare utilizare, pentru a combina culturile de bacterii cu uleiul. Picăturile se pot consuma fie ca atare, într-o linguriţă, fie în băuturi sau alimente. Nu adăugaţi în băuturi sau alimente fierbinţi pentru a nu afecta culturile vii de lactobacili. ProTectis® picături pentru copii nu schimbă gustul băuturilor sau alimentelor cu care sunt amestecate.

  Atentionari: a nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A se citi prospectul înainte de utilizare.  A se păstra într-un loc uscat, la temperaturi de maximum 25°C. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. Ţineţi flaconul bine închis între utilizări. Evitați contactul flaconului cu lichide, precum saliva și apa, pentru a nu diminua calitatea produsului. Conținutul flaconului va fi utilizat în maximum 3 luni de la prima deschidere a acestuia.

  Prezentare: flacon x 5ml.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent