Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  ReOpen Test Combo Covid 19 Antigen + Gripa (Influenza tip A+B) - 1 kit

  SKU: 19963433
  Disponibilitate: In stoc
  20,00 Lei
  i h

  ReOpen Test Combo Covid 19 Antigen + Gripa (Influenza tip A+B) 

  Boala COVID-19, determinata de coronavirus (SARS-CoV-2 este o boală infecțioasă respiratorie acută. SARS-CoV-2 este un β-coronavirus, care este un virus de tip ARN incaspsulat, nonsegmentat, spiralat in sens pozitiv. În prezent, este răspândit prin transmiterea de la om la om prin picături sau contact direct, oamenii infectați asimptomatici pot fi, de asemenea, o sursă de inefctie. Principalele manifestări includ febră, oboseală și tuse uscată. Congestie nazală, rinoree, gât inflamat, mialgie și diaree se găsesc în câteva cazuri.

  Gripa (Influenza) este o infecție virală acută, extrem de contagioasă a tractului respirator. Este o boală transmisibilă ușor prin tuse și strănut prin picături aerosolizate care conțin virus viu. Focarele de gripă apar în fiecare an în timpul lunilor de toamnă și iarnă. Virusurile de tip A sunt de obicei mai răspândite decât virușii de tip B și sunt asociate cu cele mai serioase epidemii de gripă, în timp ce infecțiile de tip B sunt de obicei mai ușoare.

  Disponibilitatea unui test de diagnosticare rapidă și eficientă din punct de vedere al costurilor este esențială pentru a permite cadrelor medicale să ajute la diagnosticarea pacienților și să prevină răspândirea ulterioară a virusului. Testele antigen vor juca un rol critic în lupta împotriva COVID-19.

  Testul rapid Combo Covid 19 Antigen + Gripa este un test rapid pentru diagnostic in vitro pentru detectarea calitativă a SARSS-CoV-2 și/sau a gripei A, antigenul gripal B (AG) în probele de tampoane nazale umane de la persoane care îndeplinesc criteriile clinice și/sau epidemiologice COVID-19. Testul este destinat utilizării ca ajutor în diagnosticarea infecției cu SARS-CoV-2 și/sau a gripei cu virus Influenza tip A sau tip B. Testul oferă rezultate preliminare. Rezultatele negative trebuie combinate cu observațiile clinice, istoricul pacientului și informațiile epidemiologice. Testul nu este destinat utilizării ca test de depistare a donatorilor pentru SARS-CoV-2.

  Beneficii:

  - precis,

  - specific;

  - rapid;

  - sensibil;

  - 2 in 1.

  Mod de utilizare: cititi cu atentie instructiunile de utilizare si urmati modul de utilizare descris.

  Kitul contine:

  - caseta test - 1 buc;

  - tub de extractie cu capac picurator - 1 buc;

  - flacon cu solutie tampon - 1 buc;

  - tampon pentru exudat nazal - 1 buc;

  - instructiuni de utilizare - 1 buc.

  Prezentare: cutie x 1 buc.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent