Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  secom systemwell ultimate immunity x 30 tablete filmate

  Producator: Secom
  SKU: 16269528
  Disponibilitate: In stoc
  44,50 Lei
  i h

  SystemWell Ultimate Immunity - cea mai avansată formulă de imunitate pentru adulți care susține imunitatea ta și a familiei tale.

  Proprietăți:
  - formula complexă cu peste 30 de ingrediente: vitamine, minerale, extracte din plante, ciuperci medicinale, bacterii benefice și fibre solubile

  Efecte și beneficii:
  - susținerea funcționării componentelor sistemului imunitar:
  - sistemul circulator: prin intermediul sângelui, celulele imunitare sunt transportate spre zonele de inflamație sau de infecție din organism. Celulele imunitare atacă și neutralizează invadatorii prin eliberarea enzimelor cu rol protector.
  - sistemul limfatic: în rețeaua de noduri limfatice din întregul organism, limfocitele identifică, atacă și neutralizează “invadatorii”.
  - sistemul epidermic: pielea este prima linie de apărare a organismului. Suprafața sa este acidă în mod natural pentru a preveni atacul și penetrarea microorganismelor patogene.
  - sistemul respirator: cea de-a doua linie de apărare a organismului este reprezentată de mucoasa membranelor care protejează nasul, traheea, bronhiile și plămânii. Unul dintre rolurile sale principale este de a ține la distanță “invadatorii” din aerul pe care îl respiram.
  - imunitatea sistemică: organismul produce în mod constant o mare varietate de celule care asigură protecție imunitară, precum limfocitele, macrofagele și neutrofilele.
  - sistemul celular: celulele organismului se apără prin eliberarea unor molecule proteice puternice cunoscute sub denumirea de cîtokine.
  - sistemul digestiv: bacteriile benefice sunt “bacterii prietenoase” care asigură echilibrul florei microbiene intestinale, acționând în principal la nivelul intestinului subțire. Fructooligozaharidele (FOS) sunt fibre solubile, implicate în procesele de descompunere și asimilare rapidă a alimentelor. Acestea acționează ca suport pentru bacteriile benefice, efectele lor fiind vizibile până la nivelul intestinului gros.

  Mod de administrare:
  Întreținere: câte 1-2 tablete/zi cu 200ml de apă.
  Intensiv: câte 3 tablete de 1-2 ori/zi, cu 200ml de apă sau conform recomandării consultantului de specialitate.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent