Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  SennaLax plus Crusin - 20 comprimate Biofarm

  Producator: Biofarm
  SKU: 7504290
  Disponibilitate: In stoc
  15,50 Lei
  i h

  Extract uscat din fructe de Senna (Cassia acutifolia), extract uscat din coajă de Crușin (Rhamnus frangula)

  Comprimate - Supliment alimentar

  Conține lactoză

  Acțiune: SennaLax® plus Crusin contribuie la asigurarea unui tranzit intestinal normal, în vederea menținerii stării de sănătate și optimizării funcțiilor organismului. Acțiunea extractului de Senna se exercită la nivelul colonului, direct asupra mucoasei intestinale și se datorează unor derivați antrachinonici eliberați, sub influența florei intestinale, din glicozidele precursoare, conținute în produsul vegetal. Mișcările propulsive ale colonului/intestinului subțire sunt stimulate, ca urmare, probabil, a iritației mucoasei, precum și a modificării permeabilității acesteia, crescând astfel difuziunea apei și a electroliților la nivelul conținutului intestinal. Asocierea extractelor celor două plante, Senna și Crușinul, asigură obținerea efectului de accelerare a eliminării scaunelor, sigur și eficient.

  Administrarea suplimentului alimentar nu este însoțită de dureri abdominale, iar tranzitul intestinal este îmbunătățit după aproximativ 6-8 ore de la administrarea orală (eliminarea a 1-2 scaune moi sau semilichide).

  Compozitie: un comprimat conține agenți de încărcare (lactoză monohidrat, fosfat acid de calciu dihidrat), extract hidroalcoolic uscat 7-12:1 din fructe de Senna (Cassia acutifolia) corespunzător la 20mg glicozide hidroxiantracenice exprimate în senoside B, extract hidroalcoolic uscat 4-6:1 (pe bază de maltodextrină și dioxid de siliciu) din scoarță de Crușin (Rhamnus frangula) corespunzător la 10mg glucofranguline, amidon modificat (amidon parțial pregelatinizat din porumb), agent de întărire (polividonă K30), agenți antiaglomeranți (talc, stearat de magneziu).

  Mod de administrare:

  Adulți: 1-2 comprimate pe zi, de preferință seara, la culcare, pentru a obține un scaun semilichid în cursul dimineții următoare.

  Durata administrării se recomandă a fi de maxim 7 zile, pentru a evita fenomenele de obișnuință sau dependență. Administrarea se poate relua după o pauză de o săptămână.

  Precauții: nu se recomandă copiilor, femeilor însărcinate sau care alăptează, persoanelor cu obstrucții intestinale, inflamații intestinale acute, apendicită, precum și persoanelor cu intoleranță la lactoză sau sensibile la oricare dintre ingrediente. Persoanele în vârstă sunt sfătuite să utilizeze o cantitate redusă la jumătate.

  Atenționări: suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. A se consuma înainte de data expirării înscrisă pe ambalajul produsului. Nu aruncați niciun supliment alimentar pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebați farmacistul cum să aruncați suplimentele alimentare pe care nu le mai folosiți. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.

  Condiții de păstrare: a se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original. 

  Prezentare: cutie x 20 comprimate.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent