Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Excilor Tratament pentru Negi 2 in 1 - 1 Dispozitiv Vemedia

  SKU: 18399127
  Disponibilitate: In stoc
  79,99 Lei
  i h

  Excilor® Tratament pentru negi 2 în 1 

  Tratament împotriva negilor 2 în 1, caracterizat prin combinarea a două metode de tratament și a două produse într-un singur dispozitiv. Excilor® 2 în 1 tratament pentru negi tratează negul atât din interior către exterior (crioterapie) cât și din exterior către interior (tratament cu gel).

  Beneficii:

  - combină crioterapia și tratamentul cu gel;

  - tratament eficace al împotriva negilor;

  - durata unei cure de tratament este de 5 zile;

  - ușor de utilizat;

  - eficacitate dovedită clinic;

  - tratamentul pentru negi Excilor® 2 în 1 realizează o îndepărtare rapidă și eficace a negului, în doar 5 zile;

  - atât pielea îngroșată a negului, cât și virusul cauzator sunt îndepărtate, după care se va forma o piele nouă, sănătoasă.

  Compozitie: Cryo-Active™ (agent de înghețare), TCA-Active™ (pe baza de acid tricloracetic), carbopol, apă.

  Mod de utilizare: aplicați crioterapia o singura dată în ziua 1, urmată apoi de tratamentul cu gel începând cu ziua 2, care se aplică de 2 ori pe zi, timp de 4 zile. Atunci când îl utilizați pentru prima dată, tratați mai întâi un singur neg înainte de a trata mai mulți negi, pentru a vedea efectul asupra pielii dumneavoastra. Începeți să tratați un alt neg numai dacă nu ați manifestat nicio reacție adversă în cazul primului neg (în mod normal, într-un interval de 5 zile). Dacă există mai mulți negi apropiați unul de altul (la o distanta de cel mult 1 cm), așteptați până când pielea revine la normal înainte de a trata un alt neg (acest lucru poate dura până la 6 săptămâni). Dacă negul nu dispare complet, tratamentul poate fi repetat de cel mult 3 ori. Repetați întreaga schemă de tratament după o perioadă de pauză de minimum 4 zile până la 1 săptămână.

  Atentionari: exclusiv pentru negi localizați pe mâini și pe picioare. Nu înghițiți și nu inhalați agentul de înghețare; utilizați produsul numai în locuri bine aerisite. Utilizați numai împreună cu spuma furnizată. Spuma este strict pentru o singură utilizare. Agentul de înghetare este inflamabil și poate cauza degerături pe pielea sănătoasă. Evitați contactul cu ochii și membranele mucoase. Dacă gelul intră în contact accidental cu ochii sau cu membranele mucoase, clătiți imediat cu apă din abundență și solicitați asistență medicală. După utilizare, poate rămâne o cantitate mică de gel în dispozitiv; de aceea, se recomandă precauție la închiderea și redeschiderea dispozitivului.

  Prezentare: cutie x 1 dispozitiv.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent