Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  xailin night unguent oftalmic lubrifiant x 5 grame visufarma

  Producator: Visufarma
  SKU: 12757881
  Disponibilitate: In stoc
  27,00 Lei
  i h

  Xailin Night este un unguent oftalmic pe bază de parafină ce ameliorează simptomatologia ochiului uscat pe timpul noptii. Film transparent, lubrifiant care menține hidratarea suprafeței oculare la suprafața ochiului.

  Xailin Night ameliorează puternic simptomele ochiului uscat (durere, iritație, mâncărime, senzație de corp străin sau de arsură) pe timpul nopții, acționând ca o barieră împotriva deshidratării.

  Xailin Night unguent oftalmic lubrifiant produce o puternică ameliorare a senzaţiei de ochi uscat pe timpul nopţii, acţionând ca o barieră împotriva deshidratării. Ideal de utilizat înainte de culcare. Xailin Night unguent oftalmic lubrifiant ameliorează simptomele provocate de uscăciunea ochiului uscat cum ar fi durere, iritaţie, senzaţie de corp străin. Simptomele de ochi uscat apar ca rezultat al tulburărilor de la suprafaţa ochiului, care pot avea numeroase cauze şi care modifică secreţia lacrimală normală, fie prin scăderea calităţii secreţiei lacrimale, fie prin reducerea cantităţii acesteia, iar ochiul este insuficient hidratat. Nu există restricţii de vârstă pentru utilizarea Xailin Night unguent oftalmic lubrifiant. Xailin Night unguent oftalmic lubrifiant poate fi utilizat în timpul sarcinii şi alăptării.

  Compozitie: parafină albă 57,3% m/m, ulei mineral alb 42,5% m/m şi alcooli de lanolină 0,2% m/m, care produce un film transparent, lubrifiant şi întreţine umiditatea la suprafaţa ochiului. 

  Mod de administrare: aplicaţi o linie fină de unguent de aproximativ 1cm, în fiecare ochi, oricând este nevoie, urmând indicaţiile de mai jos. Înainte de deschiderea unui tub nou de Xailin Night unguent oftalmic lubrifiant, verificaţi dacă inelul de securitate de pe capacul tubului este intact. 

  Atentionari: nu utilizaţi dacă inelul de securitate de pe capacul tubului este rupt. Nu utilizaţi Xailin Night unguent oftalmic lubrifian dacă sunteţi alergic la alcooli din lanolină sau la oricare dintre ingrediente. Nu utilizaţi cu lentilele de contact. Nu împărţiţi Xailin Night unguent oftalmic lubrifian cu alte persoane. Xailin Night unguent oftalmic lubrifian poate cauza o senzaţie uşoară de arsură pasageră şi/sau o vedere tulbure temporară, după aplicare. Aşteptaţi ca vederea dumneavoastră să devină clară înainte să conduceţi sau să folosiţi utilaje. Nu utilizaţi Xailin Night unguent oftalmic lubrifian după data de expirare înscrisă pe cutie sau pe tub. A se păstra la temperaturi cuprinse între 1°C şi 25°C. Aruncaţi tubul după 60 de zile de la deschidere. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor. Numai pentru uz oftalmic extern, a nu se înghiţi. Aruncaţi tubul utilizat în conformitate cu reglementările locale privind eliminarea deşeurilor.

  Prezentare: tub x 5 grame.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent