Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  ArtroCalcium Complex - 15 capsule

  Producator: Terapia
  Pagina actualizata la data de: 01.03.2024
  SKU: 18390845
  Disponibilitate: In stoc
  10,78 Lei
  Prețul tău: 8,08 Lei
  i h

  ArtroCalcium este un supliment alimentar ce conține minerale (calciu, cupru, magneziu, zinc și mangan) și vitamina D3. Acest produs poate fi folosit pentru a suplimenta aportul de calciu și vitamina D3 din alimentație, contribuind la menținerea densității normale a oaselor, la buna funcționare a inimii ,mușchilor și sistemului imunitar, la protecția împotriva radicalilor liberi.

  Calciul contribuie la menținerea funcției normale a nervilor, mușchilor și inimii și are rol în formarea cheagului de sânge. Este prezent și în structura oaselor și dinților, având rol în menținerea densității normale a acestora.

  Vitamina D facilitează absorbția calciului și depunerea sa în oase și dinți (asigurând stfel o rezistență crescută acestor structuri) și intervine în homeostazia fosforului. Deficitul de vitamina D poate produce tulburări la nivelul oaselor, că rahitism sau osteomalacie.

  Cuprul are rol important în producerea enzimelor ce protejează organismul împotriva anumitor substanțe toxice (radicali liberi, cadmiu), participă la producerea de energie, contribuie la absorbția fierului, are rol în buna funcționare a mușchilor, nervilor și sistemului imunitar.

  Magneziul este esențial organismului prin funcțiile îndeplinite. Rolurile lui sunt predominant metabolice, fiind implicat în producerea și transportul energiei necesare diverselor procese fiziologice. Printre cele mai cunoscute funcții sunt cele care implică homeostazia calciului și procesul de mineralizare,în care magneziul are un rol activ, regland echilibrul calcic (prin favorizarea absorbției și metabolizării acestuia) și împiedică precipitarea lui cu formare de calculi (renali, biliari). 

  Zincul intră în constituția a diverse enzime pe care le activează, este implicat în sinteza acizilor nucleici, are rol regenerativ ajutând la vindecarea arsurilor și rănilor, are acțiune antioxidantă, întărește sistemul imunitar, are rol în adaptarea la întuneric și lumina, elimină excesul de cupru și cadmiu.

  Manganul participă la sinteza colagenului din țesuturile conjunctive, are rol în metabolismul glucidelor și al unor hormoni, menține echilibrul unor funcții neurologice cum ar fi memoria, are proprietăți antioxidante.

  Compoziție/capsulă: carbonat de calciu (echivalent calciu elementar 275mg) - 687.5mg; citrat de calciu (echivalent calciu elementar 15.8mg) - 75mg; fosfat calcic dibazic (echivalent calciu elementar 25mg) - 85mg; vitamina D3 - 5mcg; magneziu (sub formă de oxid de magneziu) - 40mg; mangan (sub formă de sulfat de mangan monohidrat) - 1.8mg; zinc (sub formă de sulfat de zinc monohidrat) - 7.5mg; cupru (sub formă de sulfat de cupru pentahidrat) - 1.5mg; bor (sub formă de borat de sodiu anhidru) - 250mcg.

  Mod de administrare: doza recomandată este de 1 capsulă pe zi. Capsulele se administrează întregi, cu un pahar cu apă, preferabil la o oră după masă.

  Prezentare: cutie x 15 capsule.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent