Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Despre noi

  MISIUNE

  Beneva poarta cu sine un legamant simplu, dar puternic, despre proximitate si familiaritate, fiind o companie cu actionariat 100% romanesc, care de peste 20 de ani asculta nevoile si asteptarile pacientilor romani.

  Am parcurs acest drum impreuna, de la frumusete spre sanatate, avand promisiunea binelui in ADN-ul brandului si pe cea a viitorului in numele pe care il poarta.

  Farmacia Beneva isi propune sa fie o farmacie solara, calda, un spatiu deschis pentru toti romanii care ne vor calca pragul.

   

  VIZIUNE

  Apropierea de oameni se face prin oameni. Inainte de a fi o farmacie, suntem farmacisti.

  Beneva isi propune sa devina o conexiune la premisa originara a farmaciei ca profesie - cea de a crea oameni care pot contribui la sanatatea societatii prin cunostinte si accesul la tratamente. In drumul fiecaruia dintre noi catre sanatate, se afla o intalnire moderata de profesionalismul si experienta farmacistul care devine astfel ghidul nostru - ne ajuta sa navigam acest drum si sa ne atingem mai repede destinatia.

   

  VALORI

  Care sunt lucrurile la care tinem?

  Empatie - in raportul pe care il avem cu pacientii, suntem deschisi la nevoile sale, de asemenea prin faptul ca suntem membri ai aceleiasi comunitati.

  Responsabilitate - in constientizarea rolului pe care marca si oamenii Beneva il joaca in comunitate.

  Profesionalism - in abordarea pe o avem si promisiunile pe care le facem in fata pacientului.

   

  PREPARAM SI ELIBERAM RETETE

  Suntem farmacisti cu tot ce inseamna asta. De la laboratoare proprii pana la eliberarea de retete compensate in colaborare cu toate Casele de Asigurari de Sanatate.

  WEBSITE

  Farmaciile Beneva sunt farmaciile secolului 21. De la optimizarea si eficientizarea fluxurilor de aprovizionare pana la monitorizarea atenta a preturilor si stocurilor, ne bazam pe un sistem digital performant care analizeaza in timp real datele si preia comenzile. Un punct central in acest ecosistem este website-ul, o platforma de e-commerce eficienta menita sa ofere clientilor nostri acces rapid la produsele si serviciile de care au nevoie. Suntem alaturi de oameni si le aducem cu adevarat sanatatea mai aproape prin tot ce facem.

  Activitatea de farmacie online BENEVA este autorizata de catre Ministerul Sanatatii conform Anexei nr V la Autorizaţia de Functionare nr. 5466/SP7884 din data de 21.06.2019 si functioneaza în structura PHARMA 1 HEALTH CONCEPT SRL inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub nr. J40/917/1995, cod de inregistrare fiscala RO7039148 cu punctul de lucru situat in: Bucuresti, sectorul 2, Sos. Colentina, nr. 2, Complex Comercial Bucur Obor.