Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Transport si plata

  Livrare si plata

  Livrarea produselor achizitionate de pe www.beneva.ro se face prin intermediul serviciilor de curierat rapid Fan Courier, doar pe teritoriul Romaniei.

  De asemenea, aveti posibilitatea de a ridica personal produsele comandate din Farmacia Beneva 6, Sos. Colentina, nr. 2, Complex Comercial Obor sau din orice alta farmacie Beneva din Bucuresti (in acest caz, comanda se achita online cu card).

  In cazul in care produsul comandat nu se afla in stoc, clientul va fi informat cu privire la lipsa disponibilitatii acestuia. In cazul livrarii produselor comandate la domiciliul/resedinta/adresa indicata de client, se va percepe si costul livrarii comenzii.

  Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.

  Transportul este gratuit pentru comenzile ce depasesc 200 lei (TVA inclus).

  Tarife livrare standard Fan Courier

  12 lei (TVA inclus) pentru localitatile in care FAN Courier are acoperire (3.647 localitati). Pentru localitatile unde FAN Courier nu are acoperire, tariful de livrare depinde de numarul kilometrilor suplimentari, astfel ca fata de tariful standard se va percepe o taxa suplimentara de 1leu/km suplimentar. Lista localitatilor indepartate pentru care se percepe o taxa suplimentara poate fi verificata aici.

  Tariful de livrare este calculat in functie de adresa de livrare selectata si este afisat si actualizat automat in sumarul de comanda. Daca greutatea totala a produselor comandate depaseste 1kg, fata de tariful standard se va percepe o taxa suplimentara de 1 leu/fiecare kilogram in plus. Tariful afisat in sumarul de comanda va include si aceasta taxa pentru greutate suplimentara.

  Termene de livrare

  •   Curier rapid

  Livrarile se vor efectua in termen de 1-10 zile lucratoare din momentul primirii comenzii. Acest termen poate varia in functie de greutate, dimensiuni si destinatie. In cazul in care produsul nu va putea fi livrat in termenul sus-mentionat, clientul va fi informat, prin e-mail, cu privire la noul termen de livrare al comenzii. In nicio situatie, termenul de livrare nu va depasi 30 de zile de la data confirmarii comenzii.

  •   Ridicare din farmacie

  Termenul de procesare pentru precomanda cu ridicare din farmacie este de 1-10 zile lucratoare. Pentru a evita orice neplacere, va rugam sa asteptati confirmarea procesarii precomenzii inainte de a va prezenta in farmacie.

  Metode de plata

  •   Cu cardul online

  La plasarea comenzii, selectati plata cu cardul daca doriti sa platiti online cu cardul prin intermediul procesatorului de plati PayU. Comenzile cu ridicare din orice farmacie Beneva, se vor achita online cu card.

  •   Plata ramburs

  Comanda se achita la livrarea efectuata de catre operatorul serviciului de curierat rapid. Plata va include si costul transportului.