Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide
  Inapoi la toate articolele

  Beneficiile pentru sănătate - Ashwagandha (“Withania somnifera”) Ayurveda plant pentru energie si vitalitate

  Beneficiile pentru sănătate - Ashwagandha (“Withania somnifera”) Ayurveda plant pentru energie si vitalitate

  Beneficiile pentru sănătate - Ashwagandha (“Withania somnifera”) Ayurveda plant pentru energie si vitalitate

  Ashwagandha (cunoscută și sub numele de Withania somnifera sau Ginseng Indian) este planta emblematică - Ayurveda, sistemul tradițional de medicină din India. Această plantă este cunoscută de secole și este un adaptogen ayurvedic care a atras generații de cercetători in medicina.

  Studii ample de cercetare și studii clinice independente au demonstrat multe beneficii ale acestei plante, cum ar fi sustinerea echilibrului în organism, susținerea unui răspuns sănătos la condițiile stresante, iar Ashwagandha este acum utilizată în la nivel mondial sub multiple forme de suplimente alimentare, ceaiuri, tincturi, jeleuri, băuturi.

  Iată doar cateva dintre beneficiile Ashwagandha:

  Eliberează organismul de stres și anxietate

  Ashwagandha este cel mai cunoscut pentru proprietățile sale de ameliorare a stresului și a anxietății, asigurând echilibrul în organism, susținând un răspuns sănătos la condițiile stresante, iar aceste avantaje sunt evidențiate în mai multe studii.
  Ajută la îmbunătățirea memoriei și a stării de bine.
  Mai multe studii clinice au descoperit că Ashwagandha este benefică pentru a îmbunătăți memoria și funcția cognitivă.

  • Ajută la cresterea fortei si masei musculare

  S-a dovedit clinic că Ashwagandha ajută la promovarea rezistenței, a forței, a cresterii musculare.
  Pe măsură ce cercetătorii au urmărit impactul asupra nivelului de zahăr din sânge, memorie, cogniție și forță musculară, Ashwagandha este o modalitate naturală de a ne revitaliza corpul și de a le oferi cu adevărat un impuls de bunăstare.

  • Sustine pierderea in greutate

  Ashwagandha este un agent natural care ajută la gestionarea stresului prin reducerea markerilor psihologici și fiziologici ai stresului, a nivelului de cortizol seric și a poftelor alimentare. Cu acești factori sub control, obiceiurile alimentare ale multora au fost îmbunătățite, ducând la pierdere generală în greutate, conform studiilor clinice. Ashwagandha este o minune naturală care stârnește încredere și sănătate supremă, totul într-unul!

  • Asigura un somn odihnitor

  Ashwagandha are un efect relaxant asupra minții și corpului, ceea ce o poate face utilă pentru îmbunătățirea somnului mai ales dacă este luată seara.
  Ca o parte interesantă, cuvântul latin somnifera, care este a doua parte a numelui botanic al lui ashwagandha, înseamnă „promovează somnul” sau „induce somnul”.
  Mulți oameni obisnuiesc sa foloseasca o băutură fierbinte din ghee, miere, lapte și Ashwagandha pudră în rutina lor de seară, deoarece este un tonic de somn foarte comun care relaxează corpul pentru a vă îmbunătăți timpul de somn binemeritat!

  Există forme diferite de Ginseng Indian insa cea mai evoluata formula este KSM-66 Ashwagandha care are cea mai mare concentrație de extract de rădăcină. Este produs organic, obtinut printr-un proces de extracție brevetat, bazat pe principiile „chimiei verzi”, fără a utiliza alcool sau orice alt solvent chimic.

  Ultimate KSM-66® Ashwagandha Complex (in curand si pe Beneva.ro) este un supliment alimentar, certificat Organic si Vegan, 100% natural din plante, fara alergeni si va poate susține sănătatea și stimula bunăstarea. Puteti citi intreg articolul si beneficiile produsului Ultimate KSM-66® Ashwagandha Complex pe www.miravvi.com
  miravvi® | Women’s wellness through the wisdom of nutrition

  Shop miravvi® | Natural & Organic Supplements
  Produsele miravvi® sunt produse naturale, integral din plante, certificate Organice de catre Soil Association Certification and Vegetarian Society-Vegan Approved, Non-GM Ingredients, fara culori si arome artificiale, fara alergeni, made in the UK.

  Miravvi este membru Made in Britain iar produsele miravvi sunt la standarde de productie GMP si BRC Food Certificated.

  Sursa: www.miravvi.com

  Comentarii
  Adauga un comentariu Inchide