Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Carbocit DUO - 20 comprimate dublu stratificate Biofarm

  Producator: Biofarm
  Pagina actualizata la data de: 02.03.2024
  SKU: 12757341
  Disponibilitate: In stoc
  21,38 Lei
  Prețul tău: 19,24 Lei
  i h

  Carbocit® Duo este un dispozitiv medical sub formă de comprimat dublu stratificat, util în tratamentul simptomelor legate de balonare și flatulență datorate acumulării de gaze. De asemenea, Carbocit® Duo diminuează crampele și durerea asociate flatulenței și balonării. Eficacitatea dispozitivului medical se datorează sinergismului dintre cele două componente active. Simeticona prezintă acțiune anti-spumantă fiind completată de acțiunea absorbantă a cărbunelui activ. Prin urmare, acțiunea dispozitivului medical se bazează exclusiv pe fenomenele de natură mecanică. Comprimatul dublu stratificat permite eliberarea a aproximativ 50% din ingrediente în stomac în decurs de 15 minute după ingestia dispozitivului, în timp ce dezintegrarea completă a comprimatului are loc în mediul intestinal în decurs de 1 oră. Componentele dispozitivului medical nu sunt absorbite în tractul gastro-intestinal și nu interferează cu absorbția nutrienților.

  Compozitie: simeticonă 50mg, cărbune activ 300mg, maltodextrină, sucroză, celuloză microcristalină, hidroxipropilmetilceluloză, polivinilpirolidonă, siliciu coloidal, croscarmeloză sodică, polivinilpolipirolidonă, glicerol behenat, dioxid de siliciu, stearat de magneziu.

  Mod de administrare: 

  Adulți: este recomandată administrarea a 1-2 comprimate după cele două mese principale. Se pot administra până la maximum 4 comprimate pe zi.

  Adolescenți cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani: este recomandată administrarea a 1 comprimat după cele două mese principale. Se pot administra până la maximum 2 comprimate pe zi. Comprimatele se înghit întregi, cu un pahar de apă.

  Atentionari: in urma administrării dozelor recomandate se poate observa închiderea la culoare a materiilor fecale din cauza cărbunelui. Fenomenul este fiziologic și nu implică nicio semnificație patologică. Nu se cunosc efecte secundare semnificative pe termen mediu și lung. Produsul nu afectează negativ nivelul de atenţie. În cazul în care apar alte efecte secundare diferite de cele enumerate este recomandată consultarea unui medic.

  Acțiunea absorbantă a cărbunelui și a simeticonei ar putea afecta negativ eficacitatea altor medicamente dacă sunt administrate în același timp. În cazul terapiilor medicamentoase concomitente, consultați un medic înainte de a lua produsul. Simeticona poate împiedica efectul unor reactivi utilizați în diagnosticare, cum ar fi guma guaiac.

  Prezentare: cutie x 20 comprimate dublu stratificate.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent