Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  FemiEko Chiloti menstruali din bumbac organic/negru S - 1 pereche

  Pagina actualizata la data de: 19.07.2024
  SKU: 23399315
  Disponibilitate: In stoc
  102,00 Lei
  i h

  FemiEko Chiloti menstruali din bumbac organic/negru 

  Chilotul menstrual înlocuiește cu succes absorbantele și tampoanele, fiind o soluție naturală, respirabilă, care protejează zona intimă de chimicale nedorite. Chilotul menstrual Ida de la Femi.Eko se simte ca o pereche normală de chiloți, dar are straturi suprapuse care absorb lichidul menstrual sau alte scurgeri. Modelul este unul hipster, de culoare neagră, cu zonă prelungită la spate pentru absorbție extinsă, potriviți pentru adolescente și femei cu flux moderat spre abundent. Chilotul menstrual Femi.Eko® are ca strat superior, cel care intră în contact cu zona intimă, 100% bumbac organic, care este recunoscut ca fiind hipoalergenic, și care transferă lichidul, asigurând o uscare rapidă, menținându-te fresh pe parcursul întregii zile. Este o soluție sustenabilă și economică, de lungă durată, datorită reutilizării. Chiloții menstruali se întrețin foarte ușor, prin simpla clătire sub apă rece, și spălare normală la 40 de grade. Pe lângă faptul că te vei simți protejată, mai sănătoasă și cu mai multă încredere în sine, te asigurăm că vei îmbrățișa menstruația sau alte scurgeri cu mai puțin stres.

  Chilotul este fabricat din 95% bambus și 5% spandex, oferind o senzație moale, împreună cu proprietățile anti-microbiene și anti-miros. Zona extinsă de absorbție, compusă din 4 straturi brevetate FemiEko, utilizează cânepă și bumbac organic pentru a oferi protecție și absorbție sporite. Stratul 1, delicat cu pielea, este realizat din 30% cânepă și 70% bumbac organic, iar straturile 2 și 3 asigură depozitarea și absorbția eficientă a lichidului, având 80% bambus și 20% poliester. Stratul 4 este fabricat din 100% TPU, fiind respirabil și rezistent la scurgeri pentru o protecție completă și confortabilă. Produsele noastre sunt fără biocide, asigurând protecția pielii tale și prevenind potențialele reacții alergice pentru un stil de viață sănătos și echilibru intim. Ambalarea noastră este 100% biodegradabilă! Folosim pungi compostabile din porumb sau cutii de carton. Te încurajăm să contribui la eforturile de reciclare, conform normelor locale.

  Compozitie: 95% bambus și 5% spandex.

  Mod de utilizare: spală chiloții menstruali înainte de prima utilizare. Folosește chiloții menstruali ca pe o lenjerie intimă obișnuită și schimbă-i de câte ori simți nevoia. Frecvența schimbării depinde de fluxul tău menstrual. Poartă chiloții menstruali pentru maxim 12 ore pentru a absorbi fluxul menstrual sau scurgerile vaginale. După utilizare, clătește chiloții menstruali în apă rece și spală-i manual sau la mașina de spălat la 40°C. Usucă chiloții la aer curat și nu-i purta dacă nu sunt complet uscați. Igienizează-i la sfârșitul menstruației prin spălare la 60°C pentru eliminarea reziduurilor. Folosește detergent hipoalergenic fără clor, parfumuri și balsam. Evită înălbitorii și alte substanțe chimice pentru a menține performanța și igiena chiloților menstruali. Nu utiliza fierul de călcat. Respectând aceste instrucțiuni, vei putea folosi chiloții menstruali FemiEko în mod eficient și sănătos în timpul menstruației, incontinenței ușoare sau pentru scurgerile vaginale.

  Alte caracteristici: 

  stil: chilot absorbant tip hipster;

  recomandat pentru: adolescente, virgine, femei de toate vârstele, incontinență;

  ideal pentru: flux menstrual abundent spre moderat, femei active/ sedentare, secreții abundente, transpirație pubiană, după avort și intervenții chirurgicale, incontinență urinară;

  - confort: 🌼🌼🌼🌼🌼 ultraconfort, material elastic și delicat;

  utilizare: in funcție de flux, îi poți purta până la 10 ore continuu, fără scurgeri și risc de infecții;

  alternativă sănătoasă: inlocuiesc absorbantele și tampoanele clasice, nu provoacă uscăciune, mirosuri neplăcute și iritații; zona absorbantă este din bumbac organic, fără chimicale sau PFA.

  Prezentare: cutie x 1 pereche.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent