Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  FemiEko Cupa menstruala – marimea B – Powder - 1 bucata

  Pagina actualizata la data de: 19.07.2024
  SKU: 23399318
  Disponibilitate: In stoc
  93,00 Lei
  i h

  FemiEko Cupa menstruala - marimea B - Powder - Redescoperă libertatea de mișcare la menstruație

  Cupa menstruală FemiEko® este un produs menstrual reutilizabil, fabricat din 100% silicon de grad medical, testat pentru a fi sigur pentru corpul tău și mediul înconjurător. Te bucuri de un nivel de confort deosebit datorită siliconului moale din care este realizată, oferindu-ți în același timp protecție îndelungată. Cupa se pliază pentru introducerea în vagin (ajungând la pliere să aibă același diametru cu cel al unui tampon) și colectează, NU absoarbe sângele menstrual, ceea ce duce la eliminarea neplăcutei uscăciuni vaginale, produse în timpul utilizării tampoanelor clasice.  Fiindcă nu conține clor, plastic sau pesticide, te vei bucura de protecție fără riscurile asociate unor produse menstruale de unică folosință. În plus, coada acesteia îți permite să îi reglezi lungimea în funcție de colul tău uterin, pentru a facilita folosirea acesteia. Cu ajutorul cupei menstruale poți face majoritatea activităților obișnuite, fără stresul petelor sau nevoia de a merge frecvent la baie, fiind o soluție modernă și naturală de protecție la menstruație, ce favorizează echilibrul intim. Poți purta cupa menstruală până la 10-12 ore, în funcție de fluxul menstrual. Poți reutiliza cupa menstruală timp de 2-5 ani și elimini produsele nocive de unică folosință. Indiferent de momentul ciclului sau de intensitatea fluxului, cupa menstruală reprezintă o alegere sănătoasă, ecologică și economică pentru femeile moderne. Dacă nu ai mai utilizat o cupa menstruală, instrucțiunile din interiorul cutiei te îndrumă pas cu pas pentru a avea o experiență sigură și confortabilă.

  Compozitie: 100% silicon de grad medical Elastosil de calitate germană de la Wacker Labs, ce are caracteristici atestate ca fiind biocompatibil și care nu dezvoltă culturi bacteriene. Cupa menstruală Femieko deține certificări de calitate precum: CE, ROHS, MSDS, SGS, REACH, realizat în facilitate atestată pentru producție de dispozitive medicale: ISO9001, ISO 13485:2016. Design înregistrat ca inovație marca FEMIEKO.

  Produsele noastre sunt fără biocide, asigurând protecția pielii tale și prevenind potențialele reacții alergice pentru un stil de viață sănătos și echilibru intim. Ambalarea noastră este 100% biodegradabilă! Folosim pungi compostabile din porumb sau cutii de carton. Te încurajăm să contribui la eforturile de reciclare, conform normelor locale.

  Mod de utilizare: igiena este esențială. Asigură-te că ai sterilizat cupa înainte de utilizare. Spală-te bine pe mâini înainte de a manevra zona genitală. Pliază cupa în formă de C sau U pentru a introduce pe canalul vaginal. Va fi ușor, pentru că nu este mai mare decât un tampon la introducere. Găsește o poziție confortabilă pentru introducerea cupei menstruale, fie că îndoi un picior sau stai pe toaletă. Introdu cupa pe orificiul vaginal, încă pliată, până când cupa este destul de adânc pe canalul vaginal. Odată introdusă verifică dacă pereții cupei sunt deschiși, răsucind ușor și trăgând lejer de tijă pentru a confirma formarea unui sigiliu în interior. Pentru a scoate cupa, încordează ușor mușchii abdominali și sparge sigiliul cu un deget pe unul dintre pereți cupei. Apoi extrage cu grijă cupa. Folosește cu încredere cupa menstruală până la 12 ore continuu, și bucură-te de oricare activități fără grijă. Depozitează în saculețul său de protecție. Urmând acești pași simpli, vei avea o experiență confortabilă și igienică în timpul menstruației cu cupa menstruală Femi.Eko®.

  Intretinere: clătește cu apă rece pentru îndepărtarea rezidurilor. Spală cu apă caldă și săpun neutru, fără uleiuri, parfum sau silicon, sau optează pentru spray-ul igienizant Femieko. Sterilizează prin fierbere timp de 5 minute după finalizarea ciclului menstrual. Depozitează în saculețul său de protecție. Urmând acești pași simpli, vei avea o experiență confortabilă și igienică în timpul menstruației cu cupa menstruală Femi.Eko®.

  Alte caracteristici: 

  marimea B: capacitate 32ml;

  recomandat pentru:  femei peste 35 de ani, care au născut vaginal, femei care au col uterin mediu/înalt;

  - ideal pentru: oricare flux menstrual, femei active, sport, înot;

  confort: 🌼🌼🌼🌼 confort optim;

  utilizare: in funcție de flux, o poți purta până la 12 ore continuu, fără scurgeri și risc de infecții;

  alternativă sănătoasă: înlocuiește tampoanele clasice, nu provoacă uscăciune, mirosuri neplăcute și iritații.

  Prezentare: cutie x 1 bucata.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent