Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  FemiEko Disc menstrual universal/verde - 1 bucata

  Pagina actualizata la data de: 19.07.2024
  SKU: 23399311
  Disponibilitate: In stoc
  129,00 Lei
  i h

  FemiEko Disc menstrual universal/verde

  Discul menstrual FemiEko este un produs intim reutilizabil, fabricat 100% din silicon medical, certificat pentru a fi sigur pentru corp și mediul înconjurător. Acest silicon nu este iritant și este utilizat pe scară largă în produsele medicale și de igienă, este catifelat și moale pentru maxim de confort. Discul menstrual FemiEko se introduce și se îndepărtează extrem de ușor, datorită inelului de scoatere cu care este prevăzut, care face posibilă îndepărtarea și golirea cu un singur deget. Designul inovativ înregistrat sub marca FemiEko, face experința de folosire mult mai ușoară decât cu majoritatea discurilor menstruale și cupelor menstruale de pe piață, ba chiar vei uita că ești la menstruație.

  100% silicon medical Elastosil de calitate germană de la Wacker Labs, ce are caracteristici atestate ca fiind biocompatibil și care nu dezvoltă culturi bacteriene. Produsul menstrual Femieko Universal deține certificări de calitate precum: CE, ROHS, MSDS, SGS, REACH, realizat în facilitate atestată pentru producție de dispozitive medicale: ISO9001, ISO 13485:2016. Design înregistrat ca inovație marca FEMIEKO. Produsele noastre sunt fără biocide, asigurând protecția pielii tale și prevenind potențialele reacții alergice pentru un stil de viață sănătos și echilibru intim. Ambalarea noastră este 100% biodegradabilă! Folosim pungi compostabile din porumb sau cutii de carton. Te încurajăm să contribui la eforturile de reciclare, conform normelor locale.

  Beneficii:

  - mărime unică, care nu ține cont de poziția cervixului, vârstă sau nașteri;

  - compatibil pentru oricare flux menstrual, datorită designului unic;

  - se poziționează exact sub colul uterin și se fixează de osul pubian, pentru protecție eficientă de până la 12 ore;

  - dispune de un inel inovativ pentru scoatere, astfel că va fi usor de prins cu degetele și golit;

  - poate fi folosit în timpul sexului, însă nu este o metodă contraceptivă;

  - se poate folosi și dacă ai sterilet, ca urmare a faptului că nu creează vid;

  - alternativă economică - economiești lunar pentru ani la rând;

  - soluție ecologică - reduci consumul lunar de produse de unică folosință sanitare.

  Compozitie: 100% silicon medical Elastosil de la Wacker Labs Germania, biocompatibil cu zona intimă.

  Mod de utilizare: igiena este esențială. Asigură-te că ai sterilizat discul înainte de utilizare. Spală-te bine pe mâini înainte de a manevra zona genitală. Pliază discul în formă de 8. Poziționează inelul de extracție spre exteriorul vaginului. Găsește o poziție confortabilă și începe să împingi discul în vagin, ținându-l ferm între degetul mare și arătător. După ce l-ai introdus adânc în vagin, poziționează-l deasupra osului pubian și ridică marginea inelară spre buric. Relaxază-te și extrage discul cu grijă folosind inelul special de extracție. Poți uita de menstruație timp de 12 ore, bucurându-te de activitățile tale obișnuite fără griji. Depozitează în saculețul său de protecție.

  Intretinere: clătește cu apă rece pentru îndepărtarea rezidurilor. Spală cu apă caldă și săpun neutru, fără uleiuri, parfum sau silicon, sau optează pentru spray-ul igienizant Femieko. Sterilizează prin fierbere timp de 5 minute după finalizarea ciclului menstrual. Depozitează în saculețul său de protecție. Urmând acești pași simpli, vei avea o experiență confortabilă și igienică în timpul menstruației cu cupa menstruală Femi.Eko®.

  Alte caracteristici:

  - capacitate: 38ml, echivalentul a 7 tampoane;

  - recomandat pentru: pentru toate femeile, col uterin înalt/mediu, femei cu sterilet;

  - ideal pentru: oricare flux menstrual, femei active, sport, înot, spa, sex la menstruație;

  confort: 🌼🌼🌼🌼🌼 confort optim, nu se simte la interior, ușor de utilizat, simplu de scos;

  - alternativă sănătoasă: fără plastic, fără chimicale, nu interferează cu flora vaginală, nu creează bacterii, iritații și mirosuri neplăcute;

  - marime universala.

  Prezentare: cutie x 1 bucata.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent