Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Effecol 3350 Junior - 12 plicuri

  Pagina actualizata la data de: 13.07.2024
  SKU: 19969179
  Disponibilitate: In stoc
  37,60 Lei
  i h

  Effecol 3350 Junior este un dispozitiv medical laxativ care, prin acţiune osmotică, favorizează tranzitul medical în mod natural. Nu este absorbit şi nu fermentează în stomac, nu irită mucoasa şi este eliminat prin fecale. Effecol 3350 Junior este indicat mai ales în situaţii de constipaţie cronică şi de tulburări intestinale ocazionale. Datorită afinităţii pentru apă, Effecol 3350 Junior face ca scaunul să fie mai moale, facilitând evacuarea fără a cauza crampe sau dureri abdominale şi fără a duce la nevoi urgente. Effecol 3350 Junior este recomandat în tratamentul constipaţiei cronice la copii în vârstă de peste 2 ani şi cu greutatea de peste 10kg. Effecol 3350 Junior se prezintă sub formă de pudră în săculeţe pentru prepararea unei soluţii orale.

  Compozitie: fiecare săculeţ conţine 6,563g de macrogol 3350.

  Mod de administrare: deschideţi săculeţul şi diluaţi conţinutul în 62,5ml (aproximativ o jumătate de pahar cu apă plată).

  Copii între 2 şi 6 ani: un săculeţ, o dată pe zi;

  Copii între 7 şi 12 ani: 2 săculeţe pe zi.

  Contraindicaţii: a nu se administra Effecol 3350 Junior în caz de stenoză intestinală, perforare intestinală, boli intestinale inflamatorii (de exemplu boala Crohn, colită ulcerativă). A nu se administra în caz de obstrucţie intestinală.

  Atentionari: nu administraţi produsul copiilor cu vârsta de mai puţin de 2 ani. Nu se recomandă depăşirea dozelor recomandate, întrucât dozele mai mari pot duce la apariţia unor efecte secundare neaşteptate. În cazul în care tratamentul durează mai mult de 30 de zile, se recomandă oprirea tratamentului cu Effecol 3350 Junior timp de cel puţin 3-5 zile. A nu se administra în caz de intoleranţă la produs. A nu se administra în caz de hipersensibilitate cunoscută la componente şi la polietilenglicol. Fiecare săculeţ este de unică folosinţă şi trebuie deschis doar în momentul utilizării.

  Prezentare: cutie x 12 plicuri.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent