Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Estabiom Baby picaturi orale - 5ml

  Producator: USP Pharma
  SKU: 19958508
  Disponibilitate: In stoc
  29,44 Lei
  Prețul tău: 26,50 Lei
  i h

  Estabiom® Baby picaturi orale

  Estabiom® Baby picături orale este un supliment alimentar care asigură unele dintre cele mai bine testate tulpini bacteriene, Lactobacillus rhamnosus GG și Bifidobacterium breve BR03 și fructooligozaharide (FOS). Suplimentul alimentar este îmbogățit cu vitamina D3 care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar al copilului, la menținerea sănătații sistemului osos și a dinților și la menținerea funcției normale a sistemului muscular. Tehnologia de microîncapsulare protejeaza bacteriile Lactobacillus rhamnosus GG și Bifidobacterium breve BR03 asigurându-le astfel transportul eficient la nivelul intestinului, unde se multiplica și suplimentează flora intestinală naturală a copilului. Siguranța și performanța ingredientelor conținute în preparat au fost confirmate în numeroase studii de cercetare.

  Funcționarea sistemului imunitar uman depinde de structura florei sale intestinale, denumită și microbiom. Atunci când este normal format, microbiomul creează o barieră interna împotriva bacteriilor, virusurilor, alergenilor și toxinelor. Primii 3 ani din viața unui copil sunt cruciali pentru formarea microbiomului său și crearea unei imunități pe viață.

  Lactobacillus rhamnosus GG contribuie la dezvoltarea microbiomului sănătos al copilului. Lactobacillus rhamnosus GG susține sănătatea sistemului digestiv, prin menținerea echilibrului microbiotei intestinale. Este recomandat în prevenirea diareei asociate antibioterapiei - scade riscul diareei cu până la 71% - și în gastroenterită însoţită de diaree. Lactobacillus rhamnosus GG stimulează sistemul imunitar și susține organismul în lupta contra infecțiilor: scade de 2.5 ori riscul episoadelor de infecții respiratorii şi scade cu 50% riscul apariției dermatitei atopice la copii.

  Bifidobacterium breve BR03 are rol în reducerea colicilor copiilor şi susţinerea imunităţii.

  Tehnologia de microîncapsulare protejează tulpinile probiotice de schimbările de temperatură și asigură stabiltate pentru a fi depozitat la temperatura camerei. Util pentru susţinerea sănătăţii sistemului digestiv, pentru menţinerea echilibrului florei intestinale, în caz de tratament cu antibiotice pentru preveniea diareei, pentru ameliorarea simptonelor de diaree sau colici, precum şi pentru susţinerea imunităţii.

  Beneficii:

  - uşor de administrat - o singură data pe zi;

  - unic prin compoziţie - asigură cantitatea adecvată de probiotice, prebiotice şi vitamina D3 într-un singur produs;

  -sigur - se poate utiliza încă de la naştere;

  - se poate administra pe termen lung pentru susţinerea microbiomului şi a sistemului imunitar.

  Compozitie: agent de încărcare - ulei de floarea-soarelui; Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53101) (esteri poliglicerolici ai acizilor grași); FOS (fructooligozaharide); Bifidobacterium breve BR03 (esteri poliglicerolici ai acizilor grași); stabilizator - mono și digliceride ale acizilor grași esterificați cu acid citric; vitamina D3 (trigliceride cu catenă medie, colecalciferol, alfa-tocoferol).

  Mod de administrare: 

  Copii 0-6 luni: 5 picături zilnic;

  Copii 7-12 luni: 7 picături zilnic; 

  Copii cu vârsta peste un an: 10 picături zilnic. 

  Măsurați cantitatea corespunzatoare de produs cu pipeta atașată flaconului; se poate picura direct în cavitatea bucală, se poate administra cu o lingură sau se poate dizolva într-un lichid cald (a se consuma imediat după preparare). A se agita înainte de utilizare pentru a obține o soluție omogenă. Constituirea depunerilor este o proprietate naturală a produsului.

  Atentionari: produsul trebuie utilizat în maxim 30 de zile de la prima deschidere a ambalajului. A se păstra în ambalajul original, la temperatura camerei, într-un loc uscat, protejat de umiditate și lumina. Produsul este stabil la temperatura camerei și nu trebuie depozitat la frigider. 

  Prezentare: flacon x 5ml.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent