Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide
  Pagina actualizata la data de: 25.04.2024
  SKU: 75474357
  Disponibilitate: In stoc
  34,55 Lei
  Prețul tău: 31,10 Lei
  i h

  Dispozitiv medical cu acțiune mecanică, indicat pentru tratamentul refluxului gastroesofagian și/sau laringofaringian la sugari și copii, pentru a reduce simptomele legate de acesta, cum ar fi: regurgitare acidă sau bazică, pirozis (arsuri la stomac), globus faringian (senzația nod sau de corp străin în gât), inflamație rinofaringolaringiană, eructație, balonare abdominală, tuse, disfonie (afectarea vocii) și toate cazurile de tulburări care au reflux gastroesofagian și/sau laringofaringian ca şi cauză principală sau concomitentă a acestora;
  - adjuvant în procesele de reepitelizare ale mucoasei gastroesofagiene și/sau laringofaringiene;
  - reduce timpul de staţionare a conținutului gastric în stomac;
  - Fără gluten și lactoză.

  Mod de administrare:
  Agitați bine înainte de folosire.
  Pentru sugari cu greutate corporală mai mică de 5 kilograme: o doză de 2,5-3 ml, la 5-10 minute după hrănire sau conform recomandării medicului. 
  În caz de regurgitare după administrare, administrați o doză suplimentară de 1 ml.
  Pentru copii cu vârsta de până la 3 ani: o doză de 5 ml după mesele principale și la culcare sau conform recomandării medicului.
  Pentru copii cu vârsta de până la 12 ani: o doză de 10-20 ml după mesele principale și la culcare sau conform recomandării medicului.

  Ingrediente:
  Alginat de magneziu, simeticonă, fructoză, gumă de xantan, D-pantenol, bicarbonat de sodiu, hidroxid de sodiu, metil p-hidroxibenzoat, propil p-hidroxibenzoat, arome naturale, apă purificată.

  Precautii:
  Cititi cu atentie prospectul inainte de utilizare

  Prezentare:
  180 ml

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent