Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide
  Pagina actualizata la data de: 13.07.2024
  SKU: 75484076
  Disponibilitate: In stoc
  38,10 Lei
  i h

  Influcid comprimate - Aconitum D3, Gelsemium D3, Ipecacuanha D3, Phosphorus D5, Bryonia D2, Eupatorium perfoliatum D1

  Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să luaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Luaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Păstraţi acest prospect. S-ar putea să fie necesar să-l recitiţi. Întrebaţi farmacistul dacă aveţi nevoie de mai multe informaţii sau recomandări. Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice posibile reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. Vezi pct. 4 Dacă nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău, trebuie să vă adresaţi unui medic.

  Ce găsiţi în acest prospect:

  1. Ce este Influcid şi pentru ce se utilizează

  2. Ce trebuie să ştiţi înainte să luaţi Influcid

  3. Cum să luaţi Influcid

  4. Reacţii adverse posibile

  5. Cum se păstrează Influcid

  6. Conţinutul ambalajului şi alte informaţii

  1. Ce este Influcid şi pentru ce se utilizează

  Influcid este un medicament homeopat pentru tratamentul și prevenția infecțiilor febrile asemănătoare gripei și al altor infecții virale acute ale tractului respirator superior precum și pentru tratament suportiv în caz de gripă.

  2. Ce trebuie să ştiţi înainte să luaţi Influcid

  Nu luați Influcid - Dacă sunteți alergic la Eupatorium perfoliatum sau la alte plante din familia asteraceae/compositae, la oricare dintre celelalte substanțe active sau la oricare dintre componentele acestui medicament (prezentate la secțiunea 6). Atenţionări şi precauţii Adresați-vă medicului dumneavoastră și nu mai luați Influcid dacă - nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău, - apar alte manifestări îngrijorătoare, - febra persistă sau are valori peste 39°C. Copii Influcid nu trebuie utilizat la copii cu vârsta sub 1 an, deoarece nu există suficientă experiență la acest grup de vârstă. Influcid împreună cu alte medicamente Nu au fost observate interacțiuni cu alte medicamente. Adresați-vă medicului dumneavoastră dacă utilizați, ați utilizat recent sau veți utiliza alte medicamente. Influcid împreună cu alimente şi băuturi Efectul unui medicament homeopat poate fi influențat nefavorabil de factori generali ce țin de stilul de viață, precum și de consumul de stimulante, alcool sau fumat. Sarcina şi alăptarea Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament. Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor Influcid nu are influenţă asupra capacităţii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. Influcid conține lactoză (glucid din lapte) și amidon de porumb Dacă medicul dumneavoastră v-a atenționat că aveți intoleranță la anumite categorii de glucide vă rugăm să îl întrebați înainte de a lua acest medicament. Acest medicament se poate administra la persoanele cu boală celiacă. Pacienții cu alergie la grâu (diferită de boala celiacă) nu trebuie să utilizeze acest medicament.

  3. Cum să luați Influcid

  Luaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descris în acest prospect sau aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur. Dozele recomandate sunt: Adulți: în afecțiuni acute, 1 comprimat la interval de 1 oră, până la maxim 12 comprimate pe zi, până la apariția ameliorării simptomelor. În cazul continuării tratamentului, se utilizează 1-2 comprimate de 3 ori pe zi. Pentru prevenția infecțiilor, luați 1-2 comprimate de 3 ori pe zi. Utilizare la copii și adolescenți Copii cu vârsta de la 1 an până la 11 ani: în afecțiuni acute, 1 comprimat la interval de 2 ore, până la maxim 8 comprimate pe zi, până la apariția ameliorării simptomelor. În cazul continuării tratamentului, se utilizează 1 comprimat de 3 ori pe zi. Adolescenți cu vârsta de 12 ani și peste: în afecțiuni acute, 1 comprimat la interval de 1 oră, până la maxim 12 comprimate pe zi, până la apariția ameliorării simptomelor. În cazul continuării tratamentului, se utilizează 1-2 comprimate de 3 ori pe zi. Pentru prevenția infecțiilor, la copii cu vârsta de la 1 an până la 11 ani se utilizează 1 comprimat de 3 ori pe zi iar pentru la adolescenții cu vârsta de 12 ani și peste se utilizează 1-2 comprimate de 3 ori pe zi. Comprimatele trebuie lăsate să se dizolve încet în gură. Pentru copii mici comprimatele pot fi dizolvate într o cantitate mică de apă. Nu trebuie să luați acest medicament împreună cu alimente și băuturi. Trebuie păstrat un interval de cel puțin o jumătate de oră față de mese. Dacă luaţi mai mult Influcid decât trebuie Nu sunt de așteptat efecte nocive în caz de supradozaj. Dacă uitați să luați Influcid Nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată. 3 Dacă încetaţi să luaţi Influcid Nu sunt de așteptat efecte nocive. Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

  4. Reacții adverse posibile

  Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele. În cazuri foarte rare pot să apară reacții de hipersensibilitate, de exemplu erupții trecătoare pe piele și tulburări gastrointestinale. Notă: administrarea unui medicament homeopat poate determina agravarea temporară a simptomelor existente (agravarea iniţială). În aceste cazuri, întrerupeți administrarea medicamentului și adresați-vă medicului dumneavoastră. Raportarea reacţiilor adverse Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră, farmacistului sau asistentei medicale. Acestea includ orice reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. De asemenea, puteţi raporta reacţiile adverse direct la Agenţia Naţională a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale din România Str. Aviator Sănătescu nr. 48, sector 1 București 011478- RO e-mail: adr@anm.ro Website: www.anm.ro Raportând reacţiile adverse, puteţi contribui la furnizarea de informaţii suplimentare privind siguranţa acestui medicament.

  5. Cum se păstrează Influcid

  Nu lăsaţi acest medicament la vederea şi îndemâna copiilor. Nu utilizaţi acest medicament după data de expirare înscrisă pe ambalaj după „EXP”. A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original.

  6. Conţinutul ambalajului şi alte informaţii

  Ce conţine Influcid - Substanțele active sunt: Aconitum trit. D3 25 mg, Gelsemium trit. D3 25 mg, Ipecacuanha trit. D3 25 mg, Phosphorus trit. D5 25 mg, Bryonia trit. D2 25 mg, Eupatorium perfoliatum trit. D1 25 mg per 1 comprimat (250 mg). - Celelalte componente sunt: lactoză monohidrat, stearat de magneziu, amidon de grâu.

  Prezentare: cutie x 40 comprimate.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent