Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Zet Zet Forte spray - 150ml Naturpharma

  Pagina actualizata la data de: 20.07.2024
  SKU: 19954589
  În curs de aprovizionare

  Zet Zet Forte - spray împotriva țânțarilor și căpușelor pentru copii și adulți

  Zet Zet Forte este un spray repelent care oferă protecție combinată, împotriva înțepăturii de țânțari, căpușe și altor insecte, conceput pe baza celei mai puternice substanțe, împotriva mușcăturilor de insecte, întâlnite în natură: uleiul esențial de Eucalipt de lămâie (Eucalyptus citriodora). Acest nou produs, pe bază de plante, garantează protecție împotriva mușcăturilor de insecte până la 6 ore și este potrivit pentru utilizare la copii cu vârsta de peste 2 ani. Spre deosebire de uleiul esențial de Eucalyptus citriodora, care se regăsește în mod obișnuit la repelenții „naturali”, uleiul de eucalipt de lămâie din Zet Zet Forte este obținut printr-o tehnologie specială care crește concentrația compusului său activ de zeci de ori. Acest lucru face ca Zet Zet Forte să fie un repelent (agent de respingere) împotriva insectelor de zece ori mai puternic decât majoritatea alternativelor „naturale”, ingredientul său activ acoperind cele mai stricte studii de siguranță și eficacitate, înregistrate de numeroase agenții de reglementare, agenții europene și globale.

  Beneficii:

  - o alternativă la preparatele care conțin DEET;

  - cu ulei concentrat de eucalipt de lămâie (PMD);

  - eficient împotriva mușcăturii de țânțari, căpușe și altor insecte;

  - eficient până la 6 ore;

  - fără parfumuri;

  - potrivit pentru copiii cu vârsta de peste 2 ani.

  Compozitie: ulei de eucalipt de lămâie (Eucalyptus citriodora), hidratat, ciclizat (CAS: 1245629-80-4, CE: 800-429-0) 300g/kg (30%). De asemenea, conține citronelal, citronelol, eucaliptol, linalol, lămâie și gaz propulsor (propan și butan). 

  Mod de utilizare: pulverizați pe piele și haine de la o distanță de aproximativ 20cm până la udare. A nu se utiliza la copii cu vârsta sub 2 ani.

  Prezentare: flacon x 150ml.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent