Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Oscillococcinum - 30 unidoze Boiron

  Producator: Boiron
  SKU: 7504743
  Disponibilitate: In stoc
  79,99 Lei
  i h

  Oscillococcinum® granule homeopate

  Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect, deoarece el conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Acest medicament este disponibil fără prescripţie medicală. Cu toate acestea, este necesar să utilizaţi Oscillococcinum granule homeopate cu atenţie, pentru a obţine cele mai bune rezultate.

  Păstraţi acest prospect. S-ar putea să fie necesar să-l recitiţi. Întrebaţi farmacistul dacă aveţi nevoie de mai multe informaţii sau sfaturi. Trebuie să vă prezentaţi la medic dacă simptomele dumneavoastră se înrăutăţesc sau nu se îmbunătăţesc. Dacă vreuna dintre reacţiile adverse devine gravă sau dacă observaţi orice reacţie adversă nemenţionată în acest prospect, vă rugăm să-i spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului.

  În acest prospect găsiţi:

  1. Ce este Oscillococcinum granule homeopate şi pentru ce se utilizează

  2. Înainte să utilizaţi Oscillococcinum granule homeopate

  3. Cum să utilizaţi Oscillococcinum granule homeopate

  4. Reacţii adverse posibile

  5. Cum se păstrează Oscillococcinum granule homeopate

  6. Informaţii suplimentare

  1. Ce este Oscillococcinum granule homeopate şi pentru ce se utilizează

  Medicament homeopatic utilizat în mod tradiţional pentru tratamentul stărilor gripale.

  2. Înainte să utilizaţi Oscillococcinum granule homeopate

  Nu utilizaţi Oscillococcinum dacã sunteţi alergic (hipersensibil) la substanţele active sau la oricare dintre componentele medicamentului Oscillococcinum granule homeopate.

  Utilizarea altor medicamente: vă rugăm să spuneţi medicului sau farmacistului dumneavoastră dacă luaţi sau aţi luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre cele eliberate fără prescripţie medicală.

  Sarcina şi alăptarea: adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua orice medicament.

  Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor: Oscillococcinum granule homeopate nu are nici o influentã asupra capacitãţii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

  Informaţii importante privind unele componente ale Oscillococcinum granule homeopate: dacă medicul dumneavoastră v-a atenţionat că aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, vă rugăm să-l întrebaţi înainte de a lua acest medicament.

  3. Cum să utilizaţi Oscillococcinum granule homeopate

  Administrare orală.

  • Adulţi şi copii: doza trebuie ajustată în funcţie de stadiul bolii:

  tratament preventiv: un flacon unidoză pe săptămână în timpul perioadei de expunere gripală.

  în timpul perioadei de incubatie şi la debutul bolii: un flacon unidoză imediat ce apar primele simptome. Se repetă administrarea de 2 sau 3 ori la interval de 6 ore.

  perioada de stare a bolii: un flacon unidoză de 2 ori pe zi (preferabil dimineaţa şi seara) timp de 1 până la 3 zile.

  Se lasă să se dizolve sub limbă întregul conţinut al flaconului unidoză.

  • Copii sub 6 ani: conţinutul tubului unidoză se dizolvă într-un pahar cu apă şi se administrează cu linguriţa sau biberonul.

  Dacã utilizaţi mai mult decat trebuie Oscillococcinum granule homeopate: adresaţi-vã medicului sau farmacistului dumneavoastrã.

  Dacă uitaţi să utilizaţi Oscillococcinum granule homeopate: nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată. Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest produs, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

  4. Reacţii adverse posibile

  Ca toate medicamentele, Oscillococcinum granule homeopate poate determina reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.

  Raportarea reacţiilor adverse: dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. De asemenea, puteţi raporta reacţiile adverse direct prin intermediul Agenţia Naţională a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale Str. Aviator Sănătescu nr. 48, sector 1 Bucureşti, e-mail: adr@anm.ro Raportând reacţiile adverse, puteţi contribui la furnizarea de informaţii suplimentare privind siguranţa acestui medicament.

  5. Cum se păstrează Oscillococcinum granule homeopate

  A se păstra la temperaturi sub 25ºC, în ambalajul original. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor. Nu utilizaţi Oscillococcinum granule homeopate după data de expirare înscrisă pe ambalaj.

  6. Informaţii suplimentare

  Ce conţine Oscillococcinum granule homeopate: substanţa activă este pentru doză de 1g granule homeopate conţine Anas barbariae, hepatis et cordis extractum 200 K-0,01ml. Celelalte componente sunt: zahăr, lactoză.

  Cum arată Oscillococcinum şi conţinutul ambalajului: Oscillococcinum se prezintă sub formă granule homeopate în flacon unidoză, o doză de 1g.

  Prezentare: cutie x 30 unidoze.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent