Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  OtoPlus conuri auriculare pentru adulti - 2 bucati

  Pagina actualizata la data de: 21.07.2024
  SKU: 16269548
  Disponibilitate: In stoc
  9,00 Lei
  i h

  OtoPlus conuri auriculare pentru adulti

  Conul auricular OtoPlus este un produs natural igienic, lenta lui ardere produce o actiune calorica care favorizeaza inmuierea cerii si usureaza expulzarea acesteia. Caldura usoara care se formeaza dupa aprinderea conului penetreaza delicat pana la bariera timpanului. Stimuleaza circulatia sanguina, regenereaza respiratia cutanata si creaza o revitalizare a urechii.

  In timpul arderii lente se produce o actiune calorica care favorizeaza inmuierea cerumenului si permite o usoara decompresie pentru ureche, indepartand cerumenul si eventuale coji, facilitand astfel expulzia fiziologica si naturala a cerumenului in exces.

  Compozitie: bumbac, ceara de palmier si uleiuri esentiale.

  Mod de adminstrare: introduceti conul in taietura centrala a discului de protectie cca. 5cm. Folosindu-va de un chibrit aprindeti partea superioara a conului. Sprijiniti capul pe o suprafata orizontala, introducând conul in ureche si sustinându-l in pozitie perpendiculara in timpul tratamentului. Lasati flacara sa arda usor pana la circa un cm de discul de protectie. Când flacara a consumat conul pâna la discul de protectie, intrerupeti tratamentul si stingeti conul intr-un pahar cu apa. Durata tratamentului este de aproximativ 5-7 minute.

  Ca o preventie igienica si in cazul unei hipersecretii de cerumen se foloseste periodic, folosirea conului poate varia de la 1 la 2 aplicatii saptamanale. Inainte de tratament se recomanda un consult medical. Pentru reechilibrarea presiunii auriculare folositi de cate ori este necesar.

  Prezentare: cutie x 2 bucati.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent