Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  PlantExtrakt Polygemma 13 - Piele detoxifiere - 50ml

  Pagina actualizata la data de: 18.06.2024
  SKU: 7501705
  Disponibilitate: In stoc
  35,40 Lei
  i h

  PlantExtrakt Polygemma 13 - Piele detoxifiere - Susţine curăţarea tenului şi a pielii prin acţiune detoxifiantă

  Combinaţie de extracte gemoterapice din muguri de platan, sevă de mesteacăn şi muguri de nuc.

  Pielea este cel mai mare organ de eliminare a toxinelor, sub forma transpiraţiei. Pielea şi mucoasele sănătoase nu lasă să treacă agenţii microbieni şi virali din mediul exterior, către mediul intern.

  Acţiune principală: dermoprotectoare, antiseptică, regularizantă a secreţiilor pielii, sprijinind procesul natural de detoxifiere cutanată. Preparatul are şi efect antiinfecţios şi cicatrizant la nivelul mucoaselor şi a pielii, efecte benefice în caz de piele inelastică, lipsită de strălucire, în celulită, căderea părului şi în dermatozele de dată recentă.

  Compozitie: 100g conţin extracte gemoterapice din sevă de mesteacăn - Betula verrucosa MG (1:1) 20g, muguri de platan - Platanus orientalis MG (1:20) 10g, muguri de nuc - Juglans regia MG (1:20) 10g. Conţine 15% vol. alcool etilic din cereale şi 40 % glicerină. Valoare energetică: 7,57kJ/g sau 1,81kcal/g. 

  Mod de administrare: se administrează câte 2ml de 2 ori pe zi, dimineaţa şi la prânz, înainte de mese, diluaţi în puţină apă - cure de 1-2 luni, repetate la nevoie, realizându-se o detoxifiere preponderant la nivel cutanat, dar şi la nivel renal. Pentru persoanele care au manifestat în ultimul an afecţiuni cutanate, pentru adolescenţi sau pentru persoanele a căror funcţie de detoxifiere cutanată trebuie stimulată, se recomandă cure de 1-2 luni (câte 2ml de 2 ori pe zi ), cu posibilitatea de repetare la nevoie. Pentru întreţinerea sănătăţii pielii şi mucoaselor, este suficientă o cură anuală, de o lună de zile.

  Atentionari: a nu se utiliza produsul în sarcină şi alăptare. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Prin natura lor, produsele naturale pot prezenta uşoare depuneri care nu afectează calitatea.

  Prezentare: flacon x 50ml.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent