Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Colargol solutie de argint coloidal 0.5% - 10ml Renans

  Pagina actualizata la data de: 13.07.2024
  SKU: 19963128
  Disponibilitate: In stoc
  10,90 Lei
  i h

  Colargol solutie de argint coloidal 1%

  Argintul coloidal este o substanta pura complet naturala alcatuita din conglomerate submicroscopice de argint, aflate suspendate in apa pura ionizata datorita sarcinii electrice foarte mici asociata fiecarei particule. Argintul actioneaza asupra unui spectru larg de bacterii, fara nici un efect secundar sau de deteriorare a celulelor corpului si poate stimula foarte mult cresterea tesuturilor vatamate. Argintul cunoaste astazi o gama larga de aplicatii in medicina. El este utilizat ca dezinfectant de uz medical, pentru dezinfectarea apei, este incorporat in cadrul consumabilelor medicale (catetere, sonde endotraheale), este folosit in stomatologie pentru implanturi dentare si este utilizat in cadrul bandajelor specializate si a unguentelor. In contextul aparitiei tulpinilor bacteriene multi-drog rezistente (bacterii care au dobandit rezistenta la o gama larga de antibiotice) si a unor cote ingrijoratoare ale antibiorezistentei in general, nanoparticulele de argint sunt cheia in lupta cu germenii. Argintul colidal prezinta avantajul ca nu are efecte secundare, asa cum se intampla in cazul antibioticelor, nu creeaza rezistenta si nu are doar proprietati bactericide, ci si antivirale.

  Compozitie: aqua, colloidal silver. Colargolul (argintul coloidal) este un produs care are rol de igienizant.

  Mod de utilizare: 1-2 picături x 3 ori/zi, maxim 5 zile consecutiv, dar nu pe pielea deteriorată, cu răni deschise. Doar pentru uz extern. A se agita flaconul înainte de fiecare utilizare.

  Femeile însărcinate și mamele care alăptează trebuie să consulte medicul cu privire la utilizarea oricărei forme de Colargol (argint coloidal).

  Atentionari: Colargol soluție 1% nu trebuie utilizat în caz de hipersensibilitate la argintul coloidal. În caz de contact cu ochii, clătiți cu apă. Este necesar să se sublinieze că o administrare îndelungată a produsului poate duce la o colorare a pielii datorită compușilor de argint depozitați în țesuturi, așadar este indicat a se folosi pentru perioade scurte de timp. Nu utilizați produsul după data de expirare indicată pe ambalaj. Data expirării se referă la produsul sigilat și depozitat corespunzător. După desigilarea flaconului, conținutul acestuia se utilizează în maxim 12 luni. Închideți bine recipientul după fiecare utilizare. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor. A se depozita în locuri ferite de lumină și căldură. Depozitați produsul la loc ferit de câmpurile magnetice intense și de lungă durată (Ex.: cuptor cu microunde, aparate electronice). Nu aruncați recipientul în mediul înconjurător după utilizare.

  Prezentare: flacon x 10ml.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent