Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Rotta Natura Resveratrol Forte + Coenzima Q10 - 30 capsule

  Pagina actualizata la data de: 19.07.2024
  SKU: 11704349
  În curs de aprovizionare

  Rotta Natura Resveratrol Forte + Coenzima Q10 capsule - Pentru un organism tânăr şi o inima puternică

  Resveratrol Forte + BT Coenzima Q10 Rotta Natura reunește compuși care s-au dovedit, prin studii științifice, că asigură protecția sistemului cardiovascular și sprijină protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, întârziind astfel procesele de îmbătrânire prematură. Resveratrolul, un puternic antioxidant, este recunoscut pentru capacitatea sa de a de a stimula producția unor proteine care protejează ADN-ul și refac moleculele distruse ca urmare a acțiunii radicalilor liberi (poluare, substanțe nocive). Picnogenolii din extractul din sâmburi de struguri (cu acțiune antioxidantă mai intensă decât a vitaminelor C și E, folosite deseori drept etalon) contribuie la menținerea integrității pereților vasculari și asigură un nivel normal de oxigenare a țesuturilor. Coenzima Q10 este esențială pentru producerea de energie în organism, fiind o sursă de energie pură. Deși organismul uman o poate produce, începând cu vârsta de 30 - 35 de ani, intensitatea biosintezei acesteia scade. Coenzima Q10 se găsește în toate celulele organismului, dar în special în inimă, creier și ficat. De aceea, pentru orice solicitare fizică sau mentală este necesar un aport suplimentar.

  BT Coenzima Q10 Rotta Natura, obținută din drojdie de bere, are o biodisponibilitate superioară și o putere antioxidantă asupra lipoproteinelor mai mare față de coenzima Q10 de sinteză, comparând aceleași concentrații. BT Coenzima Q10 Rotta Natura reprezintă un produs de origine naturală, cu o înalta puritate (peste 98 %) și cu proprietăți antioxidante net superioare. Ea este obținută printr-un proces de bio-transformare (de unde vin și cele doua inițiale, BT, din fața denumirii produsului) care este realizat de către microorganismele R. spharoides.

  Indicații:

  - pentru sporirea nivelului energetic;

  - pentru sănătatea inimii;

  - pentru menținerea nivelului normal al tensiunii arteriale;

  - pentru protejarea organismului împotriva poluării și stresului oxidativ;

  - pentru menținerea frumuseții și sănătății pielii.

  Beneficii:

  - asigură protecția și funcționarea normală a sistemului cardiovascular;

  - asigură energia necesară contracției normale a mușchiului cardiac;

  - determină creșterea nivelul de energie al organismului;

  - contribuie la menținerea integrității pereților vasculari;

  - asigură suportul funcționării normale a circulației la nivelul venelor și a capilarelor;

  - susține funcționarea normală a creierului, îmbunătățind capacitatea de memorare și de concentrare;

  - contribuie la menținerea valorilor normale ale colesterolului;

  - contribuie la protejarea celulelor și a membranelor celulare împotriva acțiunii distructive a radicalilor liberi, întârziind astfel procesele premature de îmbătrânire.

  Compoziție: extract din rădăcină de Polygonum cuspidatum, cu minim 98% resveratrol 102mg, extract din sâmburi de struguri (Vitis vinifera) cu minim 95% proantocianidine 100mg, BT Coenzime Q10 (cu minim 98% Coenzima Q10) 61,2mg, gelatină (capsula), dextrină din grâu.

  Mod de administrare: 1 capsulă pe zi, cu 30 de minute înainte de masă.

  Atenționări: a nu se administra copiilor și tinerilor sub 18 ani, femeilor însărcinate sau care alaptează, precum și în caz de cancer cauzat de disfuncții hormonale.

  Prezentare: cutie x 30 capsule.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent